forum.susjed.com
Siječanj 08, 2009, 18:21:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: forex  (Posjeta: 499 )
marec
Početnik
*

« : Kolovoz 04, 2008, 14:11:25 »

O forex-u imam samo osnovne informacije kao svaki "prosječan" čovjek, no već par mjeseci investiram na forex preko jedne strane tvrtke koja posluje vrlo uspješno na forex platformi više od godinu dana. Tamo rade vrlo iskusni ljudi (uglavnom visoko školovani švicarci i englezi). Sa zaradom sam više nego zadovoljan, imaju sigurni sistem na kojem isplaćuju u prosjeku 10% na glavnicu (između 7 i 14%, zavisi od mjeseca do mjeseca); i tzv. varijabilni sistem koji je visoko rizičan, zarada se kreće oko 40% ali naravno mogući su i gubici.

Sigurni sistem je "sigurni" zato jer ne rade s cjelokupnom investicijom već samo od 1 do 5%, tako da ako se koji mjesec i dogodi kakav manjak oni ga nadoknade sa zaradom iz prethodnih mjeseci, zato je glavnica apsolutno sigurna. U svakom slučaju tko želi može me za info kontaktirati na progress50@hotmail.com, vrlo rado ću objasniti detalje, jer vidim da po raznim forumima ljudi pišu svaštarije i kruže razne dezinformacije.
Evidentirano
SOLUTION
Početnik
*

« Odgovor #1 : Listopad 13, 2008, 17:27:45 »

Kaži nešto više o ovome programu, koji program je to.

lp
Evidentirano
Tags: forex  zarada  novac  ulaganja 
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!