little bitch
Početnik
Spol: 
|
 |
« : Svibanj 15, 2007, 19:42:20 » |
|
ja vise ni sama ne znam di bi isla van, izbor bas i nije nesto pretjerano super po meni, a i ovo sto valja dosadi ako se ide svaki vikend na ista mjesta. vase preporuke...??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
society 4 asking stupid questions
|
|
|
|
105
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : Svibanj 15, 2007, 20:01:33 » |
|
pitaj Susjeda, on ti je ovak gej..pa ti zna ta mjesta koe su dobre za cure..di mozes dobre frajere ovako uloviti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #2 : Svibanj 15, 2007, 20:03:37 » |
|
Pa zato i idemo zajedno skoro svaki vikend vani! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
little bitch
Početnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Svibanj 16, 2007, 17:05:00 » |
|
pa nego 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #4 : Svibanj 16, 2007, 23:18:34 » |
|
Počnimo ih nabrajati: Gjuro, Bakaga, Euphoria, Fanatic, Purgeraj, Crazy Horse, Kvak, Doublin pub, Movie pub, Saloon, {još neki bezimeni club u ilici}, Funk, Pasha, Sokol, Tvornica, Kset, Black & White, Jedinica, Boogaloo, The Best, Roko & Akademija, Peti element, Petica, Piranha, Galery, Londoner, Aquarius, Thalija, Tantra, BP Club... Koje sam zaboravio nadopunite za Zagreb  I di ćemo onda za vikend?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anchy
Mladi član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : Svibanj 17, 2007, 00:29:23 » |
|
Počnimo ih nabrajati: Gjuro, Bakaga, Euphoria, Fanatic, Purgeraj, Crazy Horse, Kvak, Doublin pub, Movie pub, Saloon, {još neki bezimeni club u ilici}, Funk, Pasha, Sokol, Tvornica, Kset, Black & White, Jedinica, Boogaloo, The Best, Roko & Akademija, Peti element, Petica, Piranha, Galery, Londoner, Aquarius, Thalija, Tantra, BP Club... I di ćemo onda za vikend?
Ima ih 30 svaki vikend da idemo u drugi, trebalo bi nam više od pol godine.. Kako onda neznate gdje ić?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bubac
Početnik
|
 |
« Odgovor #6 : Svibanj 17, 2007, 01:27:12 » |
|
Heykid by St.Dark Turkish Warri0r by qokhan
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 25, 2008, 05:06:13 bubac »
|
Evidentirano
|
|
|
|
little bitch
Početnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : Svibanj 17, 2007, 02:29:17 » |
|
e susjed, susjed... istina da je mjesta puno, ali zasto nam onda skoro uvijek treba 100 godina da se dogovorimo di cemo, da bi u 90% slucajeva zavrsili na jednom od standardnih mjesta?!  ima da sljedeci put puknes mjesto izlaska ko iz topa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
105
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : Svibanj 17, 2007, 12:04:50 » |
|
zato sto u 90 % slucajeva kad se dogovaramo di cemo, budemo pijani 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
little bitch
Početnik
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : Svibanj 17, 2007, 17:13:35 » |
|
haha, ima i tu istine  :D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sky
|
 |
« Odgovor #10 : Svibanj 17, 2007, 23:39:32 » |
|
Joj, budite sretni što imate toliko mjesta na koje možete izaći. Mi se ovdje u Varaždinu dvoumimo između 4 kafića...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svatko treba malo lijeka uz puno smijeha! Posjeti Vicevi.biz
|
|
|
|
nym
|
 |
« Odgovor #11 : Svibanj 19, 2007, 14:48:54 » |
|
Joj, budite sretni što imate toliko mjesta na koje možete izaći. Mi se ovdje u Varaždinu dvoumimo između 4 kafića...
jao hahaha... nije smijesno sry  ((
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Drizzt
|
 |
« Odgovor #12 : Svibanj 21, 2007, 00:16:23 » |
|
Počnimo ih nabrajati: Gjuro, Bakaga, Euphoria, Fanatic, Purgeraj, Crazy Horse, Kvak, Doublin pub, Movie pub, Saloon, {još neki bezimeni club u ilici}, Funk, Pasha, Sokol, Tvornica, Kset, Black & White, Jedinica, Boogaloo, The Best, Roko & Akademija, Peti element, Petica, Piranha, Galery, Londoner, Aquarius, Thalija, Tantra, BP Club... Koje sam zaboravio nadopunite za Zagreb  I di ćemo onda za vikend? Hm zaboravio si Time, Sobu, Route 66 , Sax, Melin  , Mr. Jack, Praćka.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Drizzt
|
 |
« Odgovor #13 : Svibanj 21, 2007, 00:17:32 » |
|
jao hahaha... nije smijesno sry  (( bar se lagano odlucit  obidjes sve u jednoj veceri
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anchy
Mladi član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : Svibanj 22, 2007, 14:02:41 » |
|
Koliko je klubova s narodnjacima od ta 4?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|