forum.susjed.com
Srpanj 05, 2008, 07:29:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: « 1 2
  Ispis  
Autor Tema: hr titlovi  (Posjeta: 20422 )
stillnes
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #15 : Travanj 03, 2008, 11:11:33 »

Evo prvo dobro jutro svima. imala bi dva pitanja. nakon obrade u sub workshopu (prvo sam filmu dodala.avi a titlu.srt, a zatim namjestila pocetak i kraj) film koji sam mogla gledati bez titla normalno sada nakon avisuba slika je zelena, a titl se vidi. to je kad gledam pomocu divx playera na kompu, a u vlc-u se nemoze ni otvoriti. Sto mi je za ciniti? drugo pitanje je dali to uopce trebam raditi jer to radim tj lijepim titlove da bi ih gledala na dvd playeru na tv. trenutno nemam dvd koji cita divx ali kad ga kupim hoce li on povuci titl u srt.u ili da ga nastavim lijepiti kao do sad? ima tu malo vise od dva pitanja moze li mi netko preporuciti dvd player koji cita divx i srt po nekoj normalnoj cijeni. hvala puno 
Evidentirano
pedala83
Punokrvni član

Spol: Muški

bite me! ho ho ho!!

Profil WWW Email
« Odgovor #16 : Travanj 03, 2008, 20:45:10 »

odes u bilo koji veci ducan i ubodes divx player za 200 kunica, da radi i tri mjeseca isplati se! on cita i srt i rijesen problem
Evidentirano

RCA
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #17 : Travanj 03, 2008, 23:45:26 »

Istina, ne kužim kako tvoj ne radi. Probaj nazvati srt kao i film. To s ljepljenjem se ne radi tako.
Evidentirano

Ajd se regaj na forum! ... ovdje je Ekipa iz susjedstva Wink

Susjed.com | motaj | Cro-Xp.org
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #18 : Travanj 16, 2008, 21:59:16 »

Sad sam skužio zašto su morali maknuti google oglase. Zato jer stavljaju puno ime fajla za koji je napravljen. Što znači da je baš namijenjen za tu piratiziranu verziju. Da su ostavili samo ime filma, sve bi bilo ok.
Evidentirano

Ajd se regaj na forum! ... ovdje je Ekipa iz susjedstva Wink

Susjed.com | motaj | Cro-Xp.org
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #19 : Travanj 16, 2008, 22:03:09 »

Sad sam skužio zašto su morali maknuti google oglase. Zato jer stavljaju puno ime fajla za koji je napravljen. Što znači da je baš namijenjen za tu piratiziranu verziju. Da su ostavili samo ime filma, sve bi bilo ok.

Baš sam sad ja to htio napisat!
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
Tags: titlovi 
 Str: « 1 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!