|
Vale24
|
 |
« : Srpanj 01, 2007, 13:26:05 » |
|
Sta kazete na cudo tehnike? Mene zanima dali bi "TO" cudo radilo u Hrvatskoj?
Sistemski zahtjevi: Mac ili PC iTunes 7 pristup internetu (širokopojasni pristup je preporučljiv) Mac: Mac sa USB 2.0 portom, OS X 10.4.8 ili noviji PC: Windows PC sa USB 2.0 portom i windows XP Home ili Professional (Service Pack 2) Dimenzije: 115 x 61 x 11,6 mm, 125 grama Unos podataka - Multi touch Operativni sustav - OS X Ekran veličine 3,5" Rezolucija: 320 x 480 na 160 ppi 4GB ili 8 GB GSM - Quad -band (MHz: 850, 900, 1800, 1900) Bežični prijenos WiFi (802.11b/g) + EDGE + Bluetooth 2.0 Kamera: 2.0 megapixela Litijska baterija: do 5 sati - razgovor, video, internet; do 16 sati - audio reprodukcija Konektori: 30 pin iPod konektor, 3.5mm audio jack sa podrškom za mikrofon ugrađeni mikrofon ugrađeni zvučnik
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #1 : Srpanj 01, 2007, 18:34:45 » |
|
Gledajući po frekfrencijama koje su podržane, sigurno bi to moglo raditi kod nas. Samo cijena mu je paprena, u Europu stiže oko Božića.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vale24
|
 |
« Odgovor #2 : Srpanj 01, 2007, 21:34:17 » |
|
cijena je 500$ i 600$ ovisi koji hard uzmes!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
robi
|
 |
« Odgovor #3 : Srpanj 03, 2007, 19:32:30 » |
|
Pročitajte ovo http://www.tportal.hr/tehnologija/mobiteli/page/2007/06/27/0086006.htmlNajkraće rečeno, da vam netko ponudi bilo koji drugi telefon koji nema (pravu) tipkovnicu, nema 3G (iPhone od komunikacijskih mogućnosti ima GSM, EDGE i Wi-Fi), baterija mu traje jedan dan i nema SIM karticu (dakle vezan je za jednu mrežu - u SAD-u je to AT&T - a prepaid kartice ne dolaze u obzir), što biste rekli?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vale24
|
 |
« Odgovor #4 : Srpanj 04, 2007, 11:47:00 » |
|
prepisano sa tportala! T-Mobile dobio ekskluzivu za iPhone Odjel njemačkog telekomunikacijskog diva Deutsche Telekoma za mobilnu telefoniju T-Mobile pretekao je konkurentski Vodafone u utrci za stjecanje ekskluzivnih prava na prodaju Apple-ova iPhone-a u Njemačkoj, izvijestio je u srijedu regionalni njemački list Rheinische Post Foto: Apple T-Mobile je Vodafone-u pred nosom preoteo ugovor iako je britanska telekomunikacijska kompanija smatrana favoritom. Tako će njemačka kompanija od 1. studenog početi prodavati iPhone u Njemačkoj po cijeni od 450 eura, izvijestio je list, pozivajući se na izvore u T-Mobile-u. Pretpostavljamo da će uz ovu cijenu ići i obvezujući ugovor na dvije godine, kao i u SAD-u.
Ova je vijest nemalo iznenađenje, jer su već naveliko kružile glasine da će iPhone u Europi postati dostupan ranije, na jesen, te da će ga prodavati i T-Mobile i Vodafone.
U njemačkom mobilnom operateru nisu željeli komentirati tu informaciju.
iPhone je prema prvim podacima prodan u preko pola milijuna komada u Americi, a unatoč nekim nedostacima, reakcije su pretežno pozitivne. bas me zanima ko ce u Hrvatskoj imat prava na taj mobitel! Ja bi radje da ga ima vodafone posto sam ja na vipu! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #5 : Srpanj 04, 2007, 15:35:35 » |
|
Ma Steve Jobs je majstor reklame, Apple je tako i stekao svoju popularnost. Meni je svejedno tko će imati prava jer sam na Tele2. A kad mu padne cijena u pola onda ću ga kupiti. Ali s obzirom kako Appleovi proizvodi drže viskoku cijenu, umjetno ili ne, sumnjam da ću trčati za njim. Treba uzeti u obzir i to da će njegova cijena u Europi biti 20ak% veća, od one u Americi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Opasny
|
 |
« Odgovor #6 : Srpanj 12, 2007, 11:49:59 » |
|
Dobra svarčica,samo se uvjek šokiram cjenu kad im vidim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
larko
|
 |
« Odgovor #7 : Studeni 17, 2007, 15:13:39 » |
|
Ma smeće od telefona.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al nas ima, drugi nas zovu purgerima 
|
|
|
|
popay
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 09, 2007, 22:30:31 » |
|
nacuo sam da iphone nema funkciju snimanja videa! jel to istina?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|