forum.susjed.com
Listopad 11, 2008, 17:01:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1 2 »
  Ispis  
Autor Tema: Kako napravit vlastiti forum?  (Posjeta: 3327 )
pajo
Punokrvni član

Spol: Muški

pajo-2007@hotmail.com
Profil WWW Email
« : Svibanj 21, 2007, 02:54:15 »

Dakle, imam blog o Oliveru http://oliverdragojevic.blog.hr/ i prije sam stvarno imao vremena za sve to. No sada se to promijenilo a blog ima stvarno dosta posjeta pa dobijem i jako puno mailova u kojima me ljudi traže uglavnom iste stvari. E sada forum bi bio najbolje riješenje za to pa me zanima dali je to komplicirano složit jedan ovakav forum i kako se to radi?
Evidentirano

Zajednica fan clubova
www.cesarica.net
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #1 : Svibanj 21, 2007, 11:01:02 »

Najlakše ti je zakupiti neki linux hosting s Fantastico paketom. Nakon toga unutar cPanela klikneš na Fantastico i odabereš između phpBB i SMF foruma. Slijediš upute o instaliranju i to je to.
Ima i stranica koje hostaju samo forume, potraži za pojam "host forum", "forum hosting", ali one obično dodaju svoje reklame.
Naravno da taj phpBB i SMF nisu jedini ima još dosta gotovih foruma koji su dobri. A od plaćenih svakako tu su vBulletin i IPB.
Evidentirano

pajo
Punokrvni član

pajo-2007@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #2 : Svibanj 21, 2007, 16:58:47 »

Hvala susjed. Kada to napravim sigurno ću imati još pitanja pa...dobro je ostat dobar s tobom. Cheesy
Evidentirano

Zajednica fan clubova
www.cesarica.net
mneti
Gost
« Odgovor #3 : Svibanj 21, 2007, 18:10:34 »

nije nužno zakupiti hosting,recimo ako si tanki s lovom,možeš i free host uzeti za početak
ima svugdje po netu turtorijala kako instalirati forum,ali ako več ideš na free host,budi siguran da podržava mysql i php jer je to neophodno za večinu forumskih skripti.Evo nekih skripti koje valjaju:
-PHPBB
-IPB
-vBULLETIN
-SMF
-MYBB
-ULTRA BB
moj osobni izbor je IPB koji se plača(može se nabaviti i alternativinim metodama),ali je vrhunski
Ako ideš kupovati hosting,onda preporučam da i napraviš portal umjesto bloga,ili da digneš blog sistem na svom serveru
od blog sistema su dobri:website baker,simple blog i wordpress
a ako ideš raditi portal,php fusion je definitivno najbolja solucija,iako valjaju i drugi cms sistemi kao što su joomla i subdreamer
Evidentirano
pajo
Punokrvni član

pajo-2007@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #4 : Svibanj 21, 2007, 18:18:39 »

Planirao sam inače neku domenu uzet ali ne još neke vrijeme dok faks ne završi. A ja bi na taj forum obavezno dodao adsense pa mi se ne isplati uzimat besplatne ako imaju reklame na sebi. Osim ako ima neki besplatni bez reklame. Cheesy
Evidentirano

Zajednica fan clubova
www.cesarica.net
Opasny
Kuća slavnih

opasny je uvjek takav....

Profil WWW Email
« Odgovor #5 : Svibanj 22, 2007, 12:37:53 »

Evo ja znam jedan besplatni forum,ali imaju reklama ako nekom zatreba nek se samo registirra i kopira kod odite na www.bravenet.net tamo ima svasta vezano za web.Ukljucujuci i forum.
Evidentirano

robi
Mladi član
**

Profil WWW Email
« Odgovor #6 : Lipanj 24, 2007, 16:37:10 »

Za besplatnu verziju postoji http://www.smfhost.com/ ... Kolike su šanse da ti forum nestane zbog kvara, napada i dr to je druga priča. Na free hostingu nemaš baš neke garancije
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

Profil WWW Email
« Odgovor #7 : Lipanj 25, 2007, 13:54:17 »

Ma ako stvarno ljudi misle nešto napraviti, onda odvojiti 100kn za godinu dana hostinga nije ništa. Svejedno im neće trebati bolji i veći hosting za početak. Ako netko stvarno nema love neka kupi samo onda domenu (.com 55kn ili .info samo 1$), a ja ću mu ustupiti baze, prostor i promet na svom serveru. Wink
Evidentirano

Opasny
Kuća slavnih

opasny je uvjek takav....

Profil WWW Email
« Odgovor #8 : Lipanj 26, 2007, 22:37:30 »

joj susjed kako si velikodšan.Evo pogledajte moj forum forum.cjb.net/fun.html
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

Profil WWW Email
« Odgovor #9 : Lipanj 27, 2007, 00:29:29 »

Još jedan forum, inače zazirem od foruma, ali kad sam vidio da nema ništa ovakvog tipa, s podjelom zarade, morao sam ga složiti.
U protivnom nikad ne bi krenuo s nekim forumom Smiley
Evidentirano

lazek
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #10 : Lipanj 23, 2008, 00:27:50 »

Evo ja znam jedan besplatni forum,ali imaju reklama ako nekom zatreba nek se samo registirra i kopira kod odite na www.bravenet.net tamo ima svasta vezano za web.Ukljucujuci i forum.
Ok,a sada jedno pitanje...Dakle registrovao sam se tu i sada mi izgleda trazi domen...gde da nadjem besplatan domen jer pravi citav forum koji ce biti samo vezba pred ozbiljan posao?!
hvala
Evidentirano
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

Profil WWW Email
« Odgovor #11 : Lipanj 23, 2008, 00:28:53 »

www.co.cc
Evidentirano

lazek
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #12 : Lipanj 23, 2008, 00:44:07 »

hvala puno,a sada na ovom domenu trazi mi da ga uradim SET UP i pita me za "Redirect To:Http//",sta sada da radim?

Nikad nisam pravio forum ovo mi je prvi put,pokusavam da se snadjem i iskobeljam iz ovog problema,samo da postavim taj forum pa neka radi i 24 h ali samo da postavi pre nego sto zakupim prostor i ostalo sta treba... !
molim za pomoc
ako neko moze da ostavi nekoliko minuta da mi objasni molim da mi se javi na live messenger razvalvgd@hotmail.com

hvala jos jednom!
Evidentirano
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

Profil WWW Email
« Odgovor #13 : Lipanj 23, 2008, 00:48:47 »

Ma forum ti je najgluplja stvar. Recimo kad zakupiš hosting u 3 klika možeš postaviti forum (ako cpanel ima fantastico paket).
Nemaš potrebe tražiti da ti neko objasni, imaš na brdo mjesta to sve objašnjeno. Samo traži na engleskom u googlu ono što te zanima.
Evidentirano

lazek
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #14 : Lipanj 23, 2008, 00:53:51 »

ok ali meni treba konkretno stvar kao ovaj forum ili jos bolje treba da uradim takvu stranu na kojoj cu imati i forum i chat rooms i download sekciju...

e sada mi je malo veci problem kak to da zatrazim do google-a da mi nadje odgovor na ovakvo pitanje
ako mozes malo da me uputis- bio bih ti zahvlan mnogo! Huh? Huh? Huh? Huh?
Evidentirano
Tags: hosting forum host forum forum hosting 
 Str: 1 2 »
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!