|
pedala83
|
 |
« : Prosinac 19, 2007, 01:42:01 » |
|
malo tak zujim i mislim da ovaj google bude kupio cijeli svijet! uglavnom adsense je nekak najbolji..... jel ima jos koji zanimljiv program.... tak da vas cujem malo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 19, 2007, 08:29:03 » |
|
etarget.hr, tek je u povojima kod nas ali je u Slovačkoj razvalio google.  Google se na internet u počinje ponašati kao microstoft za opetarivne sustave... Sve mora biti njihovo. Iskreno jedva čekam kad će doći nešto novo, približno dobro kao google. (čeka se yahoo i microsoft, da izbace svoje oglasne jedinice za cijeli svijet) Amerikanci ipak imaju puno više izbora, mi smo po tome pitanju još limitirani. I da xclaim.hr je domaći proizvod, za sad su dobro startali. Kod nas je, ako imate solidnu posječenost i specijaliziran site, uključiti se u kojekakve mrežne agencije. Recimo teen385.com nema neku veliku posječenost, ali portal je specilalirizan i ima isfilrtiran tip posjetitelja. Kod njih je prikaz oglasa 0.19kn. A pogledaj samo pa budeš vidio da je dosta toga zakupljeno. Njima oglašivače pribavlja httpool.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #2 : Prosinac 19, 2007, 22:16:22 » |
|
ma razmisljam poslje nove pocet radit na jednoj stranici, nije neka ideja, ali to mi je oduvijek zelja jer povezuje net i ono cime se bavim dok nisam tu! al nisam bas neki ekspert za web dizajn pa moram jos naucit puno toga prije nego krenem ista radit! to bi bila str koja ima veze s automobilima i oglasavanjem...pa vidjet cemo jos!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #3 : Prosinac 19, 2007, 22:51:48 » |
|
Ma joj pusti dizajn nek odrade ljudi koji se bave s tim duže vrijeme. Ako ti treba neki template s www.templateworld.com samo reci ja ti ga skinem i proslijedim, jer sam pretplačen kod njih. Nemaš se potrebe mučiti s tim, bolje sredi programski to dobro i radi na marketingu. Susjed.com sadašnji je isto template www.templatemonster.com je super po omjeru cijene i dobivenog, samo meni je i dalje malo skup, od uniq dizajna do ovih šatro licenci ili kako se to već naziva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #4 : Prosinac 21, 2007, 02:12:27 » |
|
programski me i muci vise nego dizajn! a ne znam.....ak zazivi to budemo mozda suradjivali!  e kad si ubacio ove reklame, nisam ih ni skuzio do sad! to nema veze sa onim share revenue?! jel da
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #5 : Prosinac 21, 2007, 19:36:39 » |
|
Nema, ubacio sam ih neki dan, ništa posebno gledao sam kako ih ubaciti da što manje smetaju. Kad ih nisi odmah skužio, čini se da sam uspjeo  Ne želim stavljati više, a ni manje, taj share, jer je bilo par padobranaca koji su u 2, 3 dana imali 500 postova. Ja se nadam da ću ti moći bilo kako pomoći.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #6 : Prosinac 22, 2007, 01:08:37 » |
|
ides 500 komada!kaos! ja sam na jednom takvom forumu, al nema mozda 5 ljudi koji pisu!
jel znas za jos koji takav forum mozda!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 22, 2007, 18:31:45 » |
|
znam za taj! tnx e za pomoc se budemo dogovorili, prvo se moramo zapit zajedno! da vidimo jel smo kopatibilni! hahha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
mentoly
|
 |
« Odgovor #9 : Prosinac 31, 2007, 17:23:46 » |
|
ma nema zarade na netu..to je laz..nikaj nemojte vjerovat...na netu se samo mogu pare potrosit..ili izgubit sve kaj imas...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mentoly.blog.hr -> THE BIGGEST DOWNLOAD SITE. MUSIC, FILM,GAMES, PROGRAMS, WALLAPPERS, CODES, FONTS...
|
|
|
|
podravec
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 14, 2008, 11:12:16 » |
|
nisu svi pokvareni na netu koji nude posao!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marky6
Početnik
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 14, 2008, 17:16:26 » |
|
evo vam linkic di se regajte i klikajte... http://www.bux.to/OVO STVARNO VALJA I ISPLATI SE, ZATO VRIJEDI POKUSATI kontaktirat cu vas i dat cu vam sve upute i AUTO CLICKER SA AUTO CLICKEROM NETREBATE KLIKAT SVE CE ON SAM ISKLIKAT UZIVAJTE !!! POZDRAV  {ADMIN:Referali ovdje nisu dopušteni.}
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2008, 19:30:30 Susjed »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mile-NG
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 26, 2008, 11:32:54 » |
|
ma nema zarade na netu..to je laz..nikaj nemojte vjerovat...na netu se samo mogu pare potrosit..ili izgubit sve kaj imas...
to ti misliš...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #13 : Travanj 30, 2008, 12:02:25 » |
|
Ljudi mi sle da se ne može zaraditi, jer se bave krivim stvarima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mile-NG
|
 |
« Odgovor #14 : Travanj 30, 2008, 16:08:05 » |
|
Da!! Postoji puno "mutnih", ali Bux je dosta pristojan!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|