forum.susjed.com
Rujan 06, 2008, 19:26:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
  Ispis  
Autor Tema: Liga UEFE 2007/08  (Posjeta: 8954 )
Petrinjac
Kuća slavnih

Spol: Muški

pusa

« : Listopad 09, 2007, 12:47:31 »

Evo dobili smo prolaznu skupinu, izbjegli jake i tradicijonalne europske klubove (Bayern, Anderlecht).
Dinamo je znači u skupini D:
- Basel
- Hamburger SV
- Rennes
- DINAMO
- SK Brann

Još nisu objavili s' kim se bude igralo doma a s' kim u gostima - pošto nema uzvratnih utakmica. Prva tri kluba skupine idu u 1/16-finala na proljeće.
« Zadnja izmjena: Listopad 09, 2007, 13:17:18 Petrinjac » Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
gradski-seljak
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #1 : Listopad 09, 2007, 18:09:06 »

Dinamo je napokon imao malo sreće u ždrijebu i prošao je prilično dobro danas u Nyonu. Jedini preostali hrvatski predstavnik u Europi natjecat će se u skupini D lige Kupa Uefe u kojoj se još nalazi švicarski Basel, njemački HSV, francuski Rennes te norveški Brann. Obje utakmice protiv najjačih protivnika modri će igrati u Maksimiru...

Mjesta odigravanja utakmica određena su naknadno, pa će tako zagrebački Dinamo dva najveća protivnika, Basel i HSV, dočekati na maksimirskom stadionu, a gostovat će u Francuskoj protiv Rennesa i u Norveškoj protiv Branna.
U prvom kolu skupine D, 25. listopada, Dinamo će biti slobodan, a potom 8. studenog u Zagreb dolazi momčad iz prve jakosne skupine, švicarski Basel. Tri tjedna kasnije Dinamo putuje u Norvešku. Početkom prosinca u Maksimiru gostuje HSV, a dva tjedna kasnije modri odlaze u Rennes

Termini utakmica:
8. studenog 2007.: Dinamo - Basel
29. studenog 2007.: Brann - Dinamo
5. prosinca 2007.: Dinamo - HSV
20. prosinca 2007.: Rennes - Dinamo

Skupina A
AZ Alkmaar (Nizozemska)
Zenit (Rusija)
Everton (Engleska)
Nürnberg (Njemačka)
Larissa (Grčka)

Skupina B
Panathinaikos (Grčka)
Lokomotiva Moskva (Rusija)
Atletico Madrid (Španjolska)
Kopenhagen (Danska)
Aberdeen (Škotska)

Skupina C
Villarreal (Španjolska)
AEK (Grčka)
Fiorentina (Italija)
Mlada Boleslav (Češka)
Elfsborg (Švedska)

Skupina D
Basel (Švicarska)
Hamburger SV (Njemačka)
Rennes (Francuska)
Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Brann (Norveška)

Skupina E
Bayer Leverkusen (Njemačka)
Sparta Prag (Češka)
Spartak Moskva (Rusija)
Toulouse (Francuska)
Zürich (Švicarska)

Skupina F
Bayern (Njemačka)
Bolton (Engleska)
Braga (Portugal)
Crvena zvezda (Srbija)

Aris (Grčka)
Skupina G
Anderlecht (Belgija)
Tottenham (Engleska)
Getafe (Španjolska)
Hapoel Tel-Aviv (Izrael)
Aalborg (Danska)

Skupina H
Bordeaux (Francuska)
Austria Beč (Austrija)
Galatasaray (Turska)
Panionios (Grčka)
Helsingborg (Švedska)
Evidentirano
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #2 : Listopad 09, 2007, 20:22:04 »

Ajde da probamo prognosticirati rezu skupine D:

Na točan rezultat: 4 boda
Na tendenciju sa golom razlike: 3 boda
Na tendenciju: 2 boda

Rezultate upisati 60 min. prije početka tekme. Eto, ako se 'ko bu' štel igrati z' menom.

Pobjedniku plate ostali pivu kad se vidimo ; )

1. kolo, 25.10.:
Basel - Rennes  1:0
Brann - HSV     0:1

2. kolo, 08.11.:
Dinamo - Basel   0:0
Rennes - Brann   1:1

3. kolo, 29.11.:
Brann - Dinamo   2:1
HSV - Rennes     3:0

4. kolo, 05.12.:
Dinamo - HSV   0:2
Basel - Brann    1:0

5. kolo, 20.12.:
Rennes - Dinamo   1:1
HSV - Basel          1:1

poredak skupine D:
1. HSV       4  3 1 0  7:1   10
2. Basel      4  2 2 0  3:1   8
3. Brann     4  1 1 2  3:4   4
4. Dinamo   4  0 2 2  2:5   2
5. Rennes   4  0 2 2  2:6   2
« Zadnja izmjena: Prosinac 21, 2007, 14:28:48 Petrinjac » Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #3 : Listopad 10, 2007, 22:41:39 »

Mogu reći da smo zanimljive suparnike dobili doma. Na HSV ziher idem.

Ajd budemo se okušali onda, u prognoziranju. Samo dodajem ulog i čevape još. Slažete se?
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #4 : Listopad 12, 2007, 00:06:24 »

Može ćevape ali i neku cugu, gajbu pive ili neki farbani otrov (ako nam se cure pridruže u igrici). Nećemo ostat žedni uz ćevape!
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #5 : Listopad 24, 2007, 22:22:38 »

Ajmo ljudi, dajte prognozu!
Evo moje za 1. kolo (čet., 25.04.)

Brann – HSV   0:0

Brann je prvi u Norveškoj sa 7 bodova prednosti (pred Vikingom). Osigurali su prvenstvo (još samo 2 kola do kraja) i slavili nakon 44 godine naslov prvaka. Zadnju utakmicu su izgubili u gostima protiv 10. Aalesundsa. Brann Bergen je izbacio FC Brügge u kvalifikacijama Lige UEFA. Brann igra Engleski nogomet, jaki su i čvrsti u defenzivi. Sutra će najvjerovatnije početi ovako: Opdal – Guntveit, Sigurdsson, Bjarnason, Corales – Solli, Bakke, El Fakiri, Moen – Helstad, Björnsson. Fali kapetan Martin Andresen.

HSV je krasnom igrom i sa 3 gola Ivice Olića naprašio Njemačkog prvaka VfB Stuttgart sa 4:1 prošle subote. Trenutno su treći i zaostaju 6 bodova. HSV inače igra jako povučeno i oprezno. Preferiraju igru sa jednim napadačem. Utakmicu u Norveškoj bi trebali početi ovako: Rost – Boateng, Reinhardt, Mathijsen, Atouba – Demel, Kompany – Trochowski, Jarolim, Zidan – Olić. Hamburgu fale zvijezda Van der Vaart, Castelen, Guerrero i De Jong.

Iako je HSV zadnje 2 utakmice u Bundesligi dobio i igra jako kvalitetno, mislim da u gostovanju neće izvući 3 boda. Stadio u Bergenu je rasprodan (http://www.stadionfuehrer.de/norwegen_stadion_skbrann.shtml) a euforija Norveškog prvaka je još uvijek dovoljno velika da protiv Nijemaca ostvare x.

Basel – Rennes   2:1

Ove se 2 momčadi nisu nikad sukobile u europskim natjecanjima. FCB je igrao protiv Francuskih klubova 8 tekmi (2-4-2). Basel je neporažen u zadnji’ 11 utakmica UEFE.

FC Basel je trenutno prvi u Švicarskoj a u zadnjoj utakmici (12. kola) su slavili u gostima protiv Aaraua sa 3:0. Imaju 26 bodova (2. FC Zürich 25). U kupu su pobjedili Binningen 6:1. Protiv Aaraua su igrali ovako: Benito – Christ, Elmer, Page – Burki, Menezes, Nushi, Bastida, Sermeter – Rogerio, Antić
Baselu fali K. Nakata.

Rennes ima 21 bod nakon 11 kola i zauzima 3. mjesto u Ligue1. U gostima su bili vrlo dobri a u zadnjoj utakmici Francuskog prvenstva su kod kuće slavili nad Le Mansom 3:0. U tom dvoboju su za Stade Rennes igrali: Luzi – Edman, Mensah, Fanni, Hannson – Leroy, Cheyrou, Didot, Sorlin – Wiltord, Pagis

Basel je nakon prodaje Petrića i Rakitića ipak ostao kvalitetna ekipa koja ima iskustvo u značajnim utakmicama. Važna 3 boda će osigurati u St. Jakob Parku (http://www.stadionfuehrer.de/schweiz_stadion_fcbasel.shtml)
« Zadnja izmjena: Listopad 24, 2007, 22:50:06 Petrinjac » Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #6 : Listopad 28, 2007, 22:29:40 »

Nakon što nitko nije dao svoju prognozu osim mene, poredak izgleda ovako:

1. Petrinjac   3 boda

Grin
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

Profil WWW Email
« Odgovor #7 : Listopad 28, 2007, 22:50:47 »

Dinamo - Basel 1:1
Rennes - Brann 2:1
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #8 : Studeni 07, 2007, 22:48:22 »

Ovaj put bez analize:
Dinamo - Basel 2:1
Rennes - Brann 2:0
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #9 : Studeni 08, 2007, 23:18:32 »

Poredak:

1. Susjed     3 boda
  . Petrinjac  3 boda

Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #10 : Studeni 08, 2007, 23:21:06 »

E moj Šokota koji si zicer fulo! Ti i Balaban se možete preselit u Kamen Ingrad, Međimurje ili Pulu. Nemamo napadača!
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

Profil WWW Email
« Odgovor #11 : Studeni 09, 2007, 00:32:25 »

Ma joj koje su zicere ispromašivali, zaboli čovjeka glava sve da nije ništa cugao Smiley Ali najžalija mi je ona zadnja stativa, pa makar platio 3 ljudi čevape. hehehe
« Zadnja izmjena: Studeni 09, 2007, 10:42:54 Susjed » Evidentirano

kafeni
Napredni član

« Odgovor #12 : Studeni 23, 2007, 21:56:57 »

ljudi ja mislim da je kup uefa naš.... ajmo modri...

« Zadnja izmjena: Studeni 23, 2007, 21:59:38 kafeni » Evidentirano
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #13 : Studeni 23, 2007, 21:59:14 »

ljudi ja mislim da je kup uefa naš.... ajmo modri...

Uključi se u prognoziranje skupine D Lige UEFE. Sused i ja smo jedini koji ganjamo čevape i cugu.
Evidentirano

kafeni
Napredni član

« Odgovor #14 : Studeni 24, 2007, 13:21:32 »

sused jel ti to mene pozivaš na prognoziranja?
Evidentirano
Tags:
 Str: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!