|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #45 : Travanj 13, 2008, 21:47:02 » |
|
....I'm a sayko lovr,aj em a sajko lovr.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #46 : Travanj 26, 2008, 16:33:16 » |
|
Evo ljudi, još malo pa ljeto. Tko zna šta se može desiti! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #47 : Travanj 27, 2008, 13:34:32 » |
|
Nadamo se najboljem, gdje ćeš ti Petrinjac?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #48 : Travanj 27, 2008, 16:45:55 » |
|
Nadamo se najboljem, gdje ćeš ti Petrinjac?
Još ne znam ništa. Bit' ću malo u Petrinji i negdje na moru ali ne znam gdje. Ti sused?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #49 : Travanj 27, 2008, 18:46:03 » |
|
Makarska 100%, pa još negdje na jadranu tjedan, dva (ili Pirovac ili Vodice ili nešto treće). A Crno more je isto tu negdje, samo ono nije sigurno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #50 : Travanj 28, 2008, 22:07:13 » |
|
Evo se upravo dopisujem preko MSNa sa svojom ljetnom avanturom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dada1987
Početnik
Spol: 
emotivna luda :)
|
 |
« Odgovor #51 : Lipanj 04, 2008, 00:42:16 » |
|
poz susjed...samo da kažem nešto za tu iskrenost...kao veliš to je najvažnije a sve ostalo je sporedno...međutim negledaš prvo na curi iskrenost,nego je cijelu odmjeriš pa tek onda usputno ako je iskrena...a pođite svi prvi od sebe,svi bi da ste iskreni a uvijek nešto smuljate.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pozdrav od emotivne lude 
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #52 : Lipanj 04, 2008, 09:03:31 » |
|
Ajme Dada.....nemoj dušo......pa nije sus takav tip...........još je gori!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #53 : Lipanj 04, 2008, 11:58:06 » |
|
LoL stefo.. Dada ti kao nikad nisi prvo odmjerila dečka? Ja sam iskren i velim da prvo odmjerim, ali ako veza ili prijateljstvo misli potrajat, iskrenost je najvažnija. Zato ako i naletiš na neke mane, a svi na njih naletimo, treba preći preko njih i pretvorit ih u prednosti.
Dada laganje je najveća mana koja te odbija od neke osobe, preko nje možeš preć par puta, ali ako se to ponavlja... adio mare. Pusti ti to odmjeravanje i to, završavao sam ja sa svakakvima... ali da mi je žao.. ni najmanje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #54 : Lipanj 05, 2008, 00:22:20 » |
|
Ajd da čujemo je li netko s foruma možda već ovog ljeta(koje još nije ni počelo,bar kalendarski)doživio kakvu avanturu.Mislim,ono,nekaj FRIŠKO,ne............
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|