forum.susjed.com
Rujan 05, 2008, 16:46:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: Maske za kosu iz kućne radinosti  (Posjeta: 1933 )
jessica_sutta
Punokrvni član

Spol: Ženski

Th!nk P!nk

Profil WWW
« : Ožujak 24, 2008, 14:44:13 »

pomiješaš žlicu sode bikarbone sa uobičajenim šamponom i onda opeređš sa tom smjesom. Kosa će ti blistati i manje se mastiti...-.
Evidentirano

Think p!nk
jessica_sutta
Punokrvni član

Th!nk P!nk

Profil WWW
« Odgovor #1 : Ožujak 24, 2008, 14:45:04 »

Recimo meni je za kosu dobar pakung od zumanjka i 2 zlice cickovog i 1 zlice ricinusovog ulja sa malo propolisa.Preporuku mi je dala frizerka,jedino je zaboravila napomenuti da cu smrditi kao kuhano jaje ako je ne isperem nakon 15 minuta.
Evidentirano

Think p!nk
jessica_sutta
Punokrvni član

Th!nk P!nk

Profil WWW
« Odgovor #2 : Ožujak 24, 2008, 14:46:26 »

maslinovo + jaje, mozda jos i sok od limuna = maska za kosu, drzati ne duze od petnaest minuta jer se jaje stvrdne, pa ga je tesko isprati. Vrecica na kosu, jaje ce se manje susiti.

--------------------------------------------------------------------------------

Evidentirano

Think p!nk
jessica_sutta
Punokrvni član

Th!nk P!nk

Profil WWW
« Odgovor #3 : Ožujak 24, 2008, 14:48:52 »

Za sjaj kose

1 veliku zhlicu meda dobro otopiti u 250 ml vode. Isprati tekucinom chistu opranu kosu, bez naknadnog ispiranja.

--------------------------------------------------------------------------------

Evidentirano

Think p!nk
jessica_sutta
Punokrvni član

Th!nk P!nk

Profil WWW
« Odgovor #4 : Ožujak 24, 2008, 14:49:35 »

Za slabu kosu i nokte

50 g suhih stabljika poljske preslice namuchiti u litru hladne vode. Neka stoje 6 sati.

Nakon toga dovesti do vrenja, neka kuha 15 minuta, maknuti s vatre, pustiti 15 minuta da odstoji. Procijediti.

Kura 15 dana, dvije shalice dnevno, u chaju mozhete namakati nokte, onda nestanu i one bijele flekice, a navecher mozhete tim chajem masirati vlasishte.

Preslicu kupite u biljnoj ljekarni - lat. naziv Equisetum arvense

Poljska preslica je i mocan diuretik, pa ce vam pomoci i da se malko rijeshiti nakupljene vode i toksina nakon ovih praznika.

Evidentirano

Think p!nk
jessica_sutta
Punokrvni član

Th!nk P!nk

Profil WWW
« Odgovor #5 : Ožujak 24, 2008, 14:50:13 »

ZA posvjetljivanje kose,1-2 nijanse:u pola salice maslinovog ulja staviti 2 zlice cvjetova kamilice i to grijati na pari dok ulje ne zakuha,procijediti i spremiti u bocicu.Utrljati u kosu,najbolje funkcionira po ljeti kada se moze izaci na sunce ali moze se i grijati fenom.

Evidentirano

Think p!nk
jessica_sutta
Punokrvni član

Th!nk P!nk

Profil WWW
« Odgovor #6 : Ožujak 24, 2008, 14:52:13 »

za kosu je zara (kopriva) odlicna... dakle poslije pranja kose saprati koprivinom vodom i ne dirati Smiley

umjesto zumanaca i ulja, ja cesto stavljam na kosu i obicnu majonezu:)onda zamotam folijom i ne diram sat vremena... kosa bude meka a vlasiste bude vlazno i nema peruti narednih 3-4 dana:) (ja skoro uvijek imama malo peruti na vrhu glave, ostalo nista, al je vrh glave .. brrrrr)

Evidentirano

Think p!nk
Petrinjac
Kuća slavnih

Spol: Muški

pusa

« Odgovor #7 : Travanj 06, 2008, 22:42:18 »

maslinovo + jaje, mozda jos i sok od limuna = maska za kosu, drzati ne duze od petnaest minuta jer se jaje stvrdne, pa ga je tesko isprati. Vrecica na kosu, jaje ce se manje susiti.

Eeee, to i ja tako prakticiram! Jednom sam telefoniral s' frendom i jajce mi je stajalo duže od 15 min., tak' da sam ga jeeedva ispral.
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
Tags:
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!