forum.susjed.com
Srpanj 05, 2008, 07:26:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: « 1 2
  Ispis  
Autor Tema: maxTV na kompu  (Posjeta: 3261 )
puric
Punokrvni član

Spol: Muški

AJL BI BAK !!!

« Odgovor #15 : Prosinac 13, 2007, 21:43:33 »

ovako...

1. moras imat mreznu karticu i maxtv box ti mora biti stalno upaljen
2. uz onaj utp kabl koji ide iz rutera u maxtv box, mora ici jos i utp kabl iz rutera u mreznu karticu
3. kad sredis ip od lana(trebalo bi ti se sve automatski postelat kad ustekat utp kabl u mreznu karticu), pokrenes VLC player
4. u VLCu -> File, Open Newtork Stream, UDP/RTP Multicast i tu upises adresu i port programa koji oces gledati. npr. hrt1 ide na 224.1.1.1 i 3001.
4.a) ako oces saznat jos adresa programa, napravis sljedece -> skini si http://www.wireshark.org/
4.b) malo prckaj po njemu, i mjenjaj programe po maxtvu, vidit ces da ce ti se svaki put mjenjat dolazni podaci(kad prebacis na hrt2 bit ce ti 224.1.1.2 i port 3002....)..i tako saznas adrese programa koje oces gledat na kompu.
5. bitna stvar -> program koji gledas preko kompa mora biti isti i na maxtv, dakle nemozes imat hrt1 na kompu a hrt2 na maxtvu.

eto to je to, nadam se da nisam nes izostavio, pitaj ako ti nece ici....
Evidentirano

mentoly
Punokrvni član

Spol: Ženski

Upload Freak

380670620 antonijabj@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #16 : Prosinac 31, 2007, 17:53:05 »

ja isto imam maxtv i nemogu nikak dokucit kako gledati na kompu..jednom prilikom sam na sluzbenim stranicama nasla to..ali sada su valjda naknuli ili ja to jednostavno nisam mogla pronaci...i mene isto zanima...ali mislim da jednostavno mora postojati neki kabell..ali ja ista uz to nisam dobila
Evidentirano

Mentoly.blog.hr -> THE BIGGEST DOWNLOAD SITE. MUSIC, FILM,GAMES, PROGRAMS, WALLAPPERS, CODES, FONTS...
Tags:
 Str: « 1 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!