|
Petrinjac
|
 |
« : Travanj 13, 2008, 22:41:31 » |
|
Ajmo ovdje sve kako ste proveli vikend ili kako planirate provesti slijedeći.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #1 : Travanj 13, 2008, 22:44:28 » |
|
Iskreno.bilo mi je lijepo bio sam doma s obitelji,svi smo OK ovaj vikend nisam imao ni jednu idiotsku ženinu frendicu s njenom obitelji u posjeti i to mi je dosta uljepšalo situaciju.Da sam ždero jesam.Da sam lokao nisam.Ali sam zato dobio donji full kontakt. 525 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #2 : Travanj 13, 2008, 23:57:29 » |
|
Malo sam se previše uroko u petak, valjda sam zato bio slobodan na rječniku. Subotu prespavao i gledao filmove do dugo u noć, skoro kao i danas.. Nikakav kontakt nisam dobio...Ali zato znam di idem sad u petak.. u the best, drogu jest  na Rusha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #3 : Travanj 21, 2008, 22:53:26 » |
|
Jesi bio u petak u BESTu, kak' je bilo na Rushu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #4 : Travanj 22, 2008, 01:15:00 » |
|
Uff kako ne, brdo ljudi best ko šibica. Tek sam dan prije Rusha saznao da je i Dave Clarke bio u Boogaloou. Ma joj, došao sam doma malo prije 7. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
slatka tajna
|
 |
« Odgovor #5 : Travanj 22, 2008, 09:53:36 » |
|
ma kud ces tako rano?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo slozno .....
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #6 : Travanj 22, 2008, 12:48:11 » |
|
Pa po kruh. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
slatka tajna
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 22, 2008, 16:36:26 » |
|
sta si odma iso po kruh? a jesi vrijedan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo slozno .....
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #8 : Travanj 22, 2008, 22:57:50 » |
|
Ja sam u petak svirao zabavu-došo doma u 4,u subotu svirao svadbu od 2 popodne došo doma u 7 ujutro,spavao nešto i u ponedjeljak ujutro otišao s kamionom u Zadar.Malo sam se preforsirao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
slatka tajna
|
 |
« Odgovor #9 : Travanj 23, 2008, 00:38:41 » |
|
(evo da persiram) gospodine Stevo vi ste jako jako vrijedan covjek ali usporite ritam inace ce tijelo samo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo slozno .....
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #10 : Travanj 23, 2008, 11:49:25 » |
|
Sve je to fino samo je tempo ubitačan na dulje staze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #11 : Travanj 23, 2008, 20:52:04 » |
|
U pravu si,prijatelju kad je na kratko sve je puno lakše podnesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 28, 2008, 21:25:22 » |
|
U petak sam bio na cugi sa jednom curkom (iz Mostara - a maaaajkeee tiiiiii). U subotu sa budućim kumom (ja njemu bum bil' u Varaždinu kumec) se nacico i to samo tako. U nedjelju sjeb'o nogu na nogiću!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #13 : Travanj 30, 2008, 11:58:41 » |
|
Brijem da meni vikend još nije završio..  Ma u Petak smo bili u Piranhi, došao doma nešto prije 4 (uranilo se, jebote). A ujutro u 9 već na nogama, mamuran, a sestra ima krizmu. Cijeli dan, gore-dolje, vamo-tamo, deri-peri. Nedjelju sam preživljavao i malo učio. U ponedjeljak ispit i poslije toga rokanje dalje po pivama. Juče još jedan ispit na koji sam izašao na blef, pa opet na pive i nešto žestoko, jer jebiga ipak su gotovi rokovi, samo manje količine nego danima prije. Tako da sam evo spreman za danas!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #14 : Travanj 30, 2008, 12:27:27 » |
|
Ja jedva čekam ovaj idući da malo odmorim tijelo jer mi je ovaj cijeli tjedan zajedno s proteklim vikendom bio prenaporan.U petak popodne lijepo odem kod kuma u Zelinu i..............odmor.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|