sexy_girl
Početnik
Spol: 
|
 |
« : Ožujak 15, 2008, 10:44:11 » |
|
evo malo mojih viceva....
-Šalje Mujo Hasi internet adresu:
vww.znamkotizenujebe.co.ja
-Pred vjencanje: On: "Yes! To! Konacno sam docekao!" Ona: "Hoces da idem?" On: "Ne! Niti pomislio nisam na to!" Ona: "Da li me volis?" On: "Naravno!" Ona: "Jesi li me kad prevario?" On: "Ne! Zasto ikako pitas?" Ona: "Da li me zelis poljubiti?" On: "Jos kako!" Ona: "Da li me zelis udariti?" On: "Nema sanse! Nisam takav covjek!" Ona: "Mogu li ti vjerovati?" On: "Pa da!" P.S. nakon vjencanja, procitajte ovaj tekst od dole prema gore!
- Zašto Srbi ne mogu igrati šah? - "Kralj i kraljica u Londonu." - "Topovi na Kosovu." - "Konji u Haagu." - "A Šahovnica u Hrvatskoj!"
-Stoji ženska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni međusobno te Mujo počne otvarat prozor. Cura sva sretna počne otvarat prozor misleći da će joj Mujo nešto reći... a Mujo će: - "Šta je, šta si i ti prdnula?"
-Pitaju Muju što misli o velikom križu koji su Hrvati podigli iznad Mostara. Kaže Mujo: - "Ja mislim da je to jedan veliki plus za Bosnu i Hercegovinu."
-Dođe čovijek u bar i kaže: - "Dajte mi jedan viski." Dade mu konobar viski. On ga popije, pogleda u đžep i kaže: - "Dajte još jedan." Popije on viski, pogleda u džep i naruči još jedan viski. I tako 6-7 puta i ode čovijek kući. Ali konobar ga upita. - "Oprostite što pitam ali zanima me zašto uvijek gledate u đžep?" Kaže on: - "Ja imam sliku žene u džepu i pijem dokle god mi ne poćne izgledati lijepo.
- Razvode se Cigo i Ciganka. Nakon parnice kojom im je brak razveden, pita Cigo suca: - "Jel gospon sudija, a jesmol mi i dalje brat i sestra?"
- Ruzi otac policajac sina: - "Vidi kakav si! Krades od matere, psujes, pusis a tek si peti razred!" Sin: - "Ali tata i ti si pusio u petom razredu!" Otac: - "Ali sine meni je bilo 17 godina!"
-Sin: "Tata, jel' istina da internet zaglupljuje?" Tata: "WTF? ROFLMAO!"
-Pacijent: "I doktore, koliko ću još živjeti?" Doktor: "Deset." Pacijent: "Deset godina, mjeseci, čega?" Doktor: "Devet, osam, sedam..."
-Pogrebna povorka polako ide kroz groblje. Padne jedan vijenac, a djedica se sagne da ga vrati na kola. "Ha, stari, uhvatio si buket?" dobaci mu vršnjakinja.
-Ulazi žena u ljekarnu i traži jaki otrov. Ljekarnik je značajno pogleda i kaže: "Gospođo, ne možete kupiti jaki otrov. Uostalom, zašto mislite da vam treba?" Ona bez riječi izvadi iz torbice fotografiju na kojoj su njen muž i ljekarnikova žena u strasnom zagrljaju. "Ah, draga gospođo, zašto ne kažete da imate recept?"
-"Onda, doktore, što mi je?" "Hm. Ne znam, ne znam...ali znat ću već sutra, odmah nakon obdukcije."
-Sjede Mujo i Fata u parku na klupi. Kaže Mujo: "Vidi Fato one dvije ptice na grani, zaljubljene. Hoćemo li i mi tako?" "A ne znam Mujo hoće li grana izdržat’."
-Idu Mujo i Haso kuci, s posla.. I pita Mujo: - Bolan Haso, sto ces prvo da uradis, kad dodjes kuci ? - Prvo cu da strgnem i pocepam zenine gacice ! - Sto, toliko si napaljen ?? - Ma jok, zuljaju me !!
-Plavuša peca ribu pola sata a riba ni da trzne. Utom nailazi ribočuvar i kaže plavuši: - "Oprostite gospođo, ali ovdje možete pecati samo sa dozvolom!" Na to će plavuša: - "Joj jesam ja glupa, a ja čitavo vrijeme pokušavam sa glistama."
|