Thug boy
Početnik
|
 |
« : Studeni 30, 2007, 20:42:20 » |
|
Kakav je noćni život u malim gradovima??Ako vas put odvede u Bakar (blizu Rijeke) nočni život je nikakav...
Da čujemo vas...??
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 08, 2007, 12:25:52 Susjed »
|
Evidentirano
|
|
|
|
puric
Punokrvni član

Spol: 
AJL BI BAK !!!
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 01, 2007, 05:13:36 » |
|
mislim da je sve 0 bodova kada nije ljeto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #2 : Prosinac 01, 2007, 10:56:10 » |
|
Ma dođi ti do nas u ZG, sredit ćemo neko "spavanje", pa idemo van Ali takvi su mali gradovi, ima se par kafića, možda poneki klub i to je sve. Pretpostavljam da vi idete u Rijeku ili Opatiju. E kako je u Opatiji preko zime?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
puric
Punokrvni član

Spol: 
AJL BI BAK !!!
|
 |
« Odgovor #3 : Prosinac 01, 2007, 19:31:00 » |
|
e da , to i mene zanima  čuo sam kao da dolaze dosta studenata u opatiju prek zime da si iznajme kuću i onda se zajebavaju..imaju pool i ono .. super 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Thug boy
Početnik
|
 |
« Odgovor #4 : Prosinac 01, 2007, 23:08:05 » |
|
Pa u Rijeci,na Krku i u Opatiji je predobro...  Ali u Bakru je za kur...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insomnia
|
 |
« Odgovor #5 : Prosinac 03, 2007, 18:34:32 » |
|
evo ja sam trenutno, igrom nesretnog nam života (tj. mojeg nesretnog života..) u Slatini.. u kojoj ne da nema apsolutno NIKAKVOG noćnog života, nego.. ma strašno nešto.. Glavni doživljaj vikenda, kad mi dečko dođe kod mene.. nam je.. izlazak u gradsku (najbolju) slastu.. (najbolja je jer je JEDINA!! aaaaaaaaaa....) te u shopping u Billu..stanje je toliko ozbiljno da s vremena na vrijeme odemo do VT, u kojoj je još ok, začudo!! Inače sam iz DA, u kojem je, dok sam izlazila tamo, također bilo bezveze.. molim kolegu @kafenog da nam nešto više napiše o tome, s obzirom da ja u DA nisam bila vani odavno..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 03, 2007, 18:37:28 insomnia »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kafeni
|
 |
« Odgovor #6 : Prosinac 03, 2007, 19:58:43 » |
|
evo ja sam trenutno, igrom nesretnog nam života (tj. mojeg nesretnog života..) u Slatini.. u kojoj ne da nema apsolutno NIKAKVOG noćnog života, nego.. ma strašno nešto.. Glavni doživljaj vikenda, kad mi dečko dođe kod mene.. nam je.. izlazak u gradsku (najbolju) slastu.. (najbolja je jer je JEDINA!! aaaaaaaaaa....) te u shopping u Billu..stanje je toliko ozbiljno da s vremena na vrijeme odemo do VT, u kojoj je još ok, začudo!! Inače sam iz DA, u kojem je, dok sam izlazila tamo, također bilo bezveze.. molim kolegu @kafenog da nam nešto više napiše o tome, s obzirom da ja u DA nisam bila vani odavno..
ma ni meni više nije zanimljivo u daruvaru (stalno DMD, stars ili incafe)... sad već dulje vrijeme izlazim u pakrac, a nekad i u Banovu koja jest malo dalje, ali je barem zakon disko)..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #7 : Prosinac 03, 2007, 22:35:26 » |
|
@insomnia A ti si iz Slatine? Upoznao sam par cura koje su bile (neke još uvijek jesu) u Petrinji na Pedagoškoj. Možda ih i znaš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cvena
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 03, 2007, 22:37:21 » |
|
DOĐITE U VAAAAALPOOOOVOOOO.... "...a ljubila je neponovljivo i zato volim Valpovo..." 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #9 : Prosinac 03, 2007, 23:01:02 » |
|
e u banovoj sam bio par puta i bilo mi je ok! jel radi u pakracu jos papagaj il papiga, ne znam kak se tocno zove?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
insomnia
|
 |
« Odgovor #10 : Prosinac 04, 2007, 14:16:07 » |
|
@Petrinjac, sumnjam.. ne znam skoro nikog tko studira u Petrinji.. ja studirala u OS.. (btw, nisam iz Slatine..) .. ja sam u srednjoj izlazila u Pakrac, u Škorpiju.. i bilo mi baš ok.. bila sam sad preko ljeta u Pkc vani, katastrofa.. u Banovoj je ok!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kafeni
|
 |
« Odgovor #11 : Prosinac 04, 2007, 19:14:26 » |
|
@Petrinjac, sumnjam.. ne znam skoro nikog tko studira u Petrinji.. ja studirala u OS.. (btw, nisam iz Slatine..) .. ja sam u srednjoj izlazila u Pakrac, u Škorpiju.. i bilo mi baš ok.. bila sam sad preko ljeta u Pkc vani, katastrofa.. u Banovoj je ok!
u banovoj je odlično, a ne ok..jedina mana je gužva (u dva sata ne možeš ući i izaći od gužve)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cvena
|
 |
« Odgovor #12 : Prosinac 05, 2007, 18:56:57 » |
|
e baš zato!! valpooovooo, valpovooooo... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insomnia
|
 |
« Odgovor #13 : Prosinac 05, 2007, 19:42:03 » |
|
u banovoj je odlično, a ne ok..jedina mana je gužva (u dva sata ne možeš ući i izaći od gužve)
a ja ti volim gužvu.. to je ono što mi i fali u malim gradovima.. gužva!! gužvanac!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kafeni
|
 |
« Odgovor #14 : Prosinac 05, 2007, 20:18:26 » |
|
a ja ti volim gužvu.. to je ono što mi i fali u malim gradovima.. gužva!! gužvanac!!
u tom slučaju banova je pravo mjesto za tebe..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|