forum.susjed.com
Prosinac 01, 2008, 16:44:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 »
  Ispis  
Autor Tema: Novi programi na TV-u  (Posjeta: 5186 )
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Spol: Muški

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
WWW Email
« : Svibanj 01, 2008, 14:37:41 »

Evo ljudovi svima poslastica...

http://tv.susjed.com/ Pogledajte regionalne programe, rade svi domaći nacionalni kanali. Smiley
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #1 : Svibanj 04, 2008, 21:57:18 »

Ja sam na početku, kad sam prvi put htio pokrenuti RTL morao instalirat' neki programčić. Jel' to tako predviđeno ili...?
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

WWW Email
« Odgovor #2 : Svibanj 04, 2008, 22:41:49 »

Hmm stvarno ne znam, ja nisam morao ništa instalirati. Ali ću ih morati ukloniti, već su me neki ljudi počeli gnjaviti.. Sad
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #3 : Svibanj 04, 2008, 22:43:11 »

Hmm stvarno ne znam, ja nisam morao ništa instalirati. Ali ću ih morati ukloniti, već su me neki ljudi počeli gnjaviti.. Sad

Zašto ćeš ih morat' uklonit'? Daj neeee, baš sam se obradovao da ću moć' gledit'!
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

WWW Email
« Odgovor #4 : Svibanj 04, 2008, 22:48:29 »

A kao nemam nikakve licence za pružanje takve usluge (misli se na komercijalne programe). Jer ja kao ne plaćam nikakva prava, recimo prijenos utakmica. Držat ću ih još neko kratko vrijeme, ali će ići dolje 100%. Sad

Zato bi mi trebala neka jača firma, da pokrene neke stvari, a ne ja ovako mali da se moram zezati sa svim tim. Smiley
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #5 : Svibanj 04, 2008, 22:50:48 »

A kao nemam nikakve licence za pružanje takve usluge (misli se na komercijalne programe). Jer ja kao ne plaćam nikakva prava, recimo prijenos utakmica. Držat ću ih još neko kratko vrijeme, ali će ići dolje 100%. Sad

Zato bi mi trebala neka jača firma, da pokrene neke stvari, a ne ja ovako mali da se moram zezati sa svim tim. Smiley

Postoje šanse da programi ipak ostanu uz neku firmu ili recimo neku siću koju bi plaćali mjesečno? Ja bih recimo platio mjesečno nekih 5 evra za HRT2, RTL, Novu,...
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

WWW Email
« Odgovor #6 : Svibanj 04, 2008, 22:57:50 »

Vjerujem, a vjerojatno bi se našlo još ljudi. Ali ništa od toga neće biti još neko vrijeme. Meni je važno da sam se pozicionirao fino na googlu za internet radio i internet televizija. Sad svaki novinski članak o tome, meni diže posjetu.

Na novoj verziji ću dotjerati radio, a pročistit ću i tv kanale a za daljnji tijek ćemo vidjeti.
Evidentirano

pedala83
Napredni član

bite me! ho ho ho!!

WWW Email
« Odgovor #7 : Svibanj 04, 2008, 23:19:08 »

kak si uopce poboljsat recimo poziciju iz jebivetra u neko drugo recimo mjesto ili prvo!!

osim prijave, kaj to oni njihovi roboti same te bace gore
Evidentirano

klimaj glavom!
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

WWW Email
« Odgovor #8 : Svibanj 05, 2008, 11:32:49 »

Uff to ti je cijela industrija koja se bavi poboljšavanjem rezultata. (SEO)
Evidentirano

danac
Početnik
*

Email
« Odgovor #9 : Svibanj 13, 2008, 11:23:01 »

novi sam na forumu,pa me interesira kako doci do bolje kvalitete.nesto sam jucer i mogao gledati ali danas nista.pitam susjeda je li maknuo kanale?ili mozda trebam neki programcic za bolji kvalitet.(nekada cesto prekida,a danas nema nista.pozdrav od novopecenog clana.
Evidentirano
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #10 : Svibanj 13, 2008, 22:16:23 »

Jesi ih sklonio susjed?
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

WWW Email
« Odgovor #11 : Svibanj 14, 2008, 00:50:03 »

Nisam još.. Smiley Ma budem valjda...jednom...
Evidentirano

Tomi3008
Početnik
*

Email
« Odgovor #12 : Srpanj 18, 2008, 09:19:58 »

Dragi prijatelji iz cijelog svijeta i doma! Javljam se iz Njemacke i jako sam sretan sto san "naletio" slucajno na susjeda! Mozete zamisliti: sada mogu gledati sve sportske aktivnosti na htv2!  Zar to nije fantasticno!? I pink nije los sa svojom slagerskom glazbom! Svega ima i SUSJED - HVALA TI ! Samo te jedno molim susjed: kako mogu gledati z1? Molim te odgovori mi ovdje ili email, svejedno. Kada kliknem-ne ide! Za ostale programe sam morao instalirati Windows Media Player 11. Prije toga nije islo! Za firefox mozilla sam morao dodati plugin. FANTASTICNO! Za one koji vole sex, samo jedan tv radi, zasto drugi ne? Jos jedanput SUSJED - HVALA TI ! tomi3008@gmail.com
Evidentirano
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

WWW Email
« Odgovor #13 : Srpanj 18, 2008, 11:15:46 »

Hvala tebi na ovom postu. Koliko vidim Z1 je izbačen iz emitiranja otkako nema više noćne more. Tako da sumnjam da ću ponovno omogućiti njegov streaming. Što se tiče ostalih programa njih sam davno dodao i dugo ih nisam provjeravaju koji je ispravan koji ne.
To ću napraviti u dogledno vrijeme. Smiley
Evidentirano

Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #14 : Kolovoz 06, 2008, 23:40:55 »

Z1 ti je na novoj frekvenciji!
Evidentirano

Tags:
 Str: 1 2 3 »
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!