forum.susjed.com
Studeni 22, 2008, 06:49:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: « 1 2
  Ispis  
Autor Tema: olympus SP570 UZ  (Posjeta: 2433 )
nym
Napredni član

Spol: Muški

467575060 rythmtoss@hotmail.com
Email
« Odgovor #15 : Srpanj 14, 2008, 12:41:35 »

U pravu si. Ali kad sam govorio o marketinškom triku mislio sam ovo: 12x optički zoom s jedne strane i 20 x s druge. Zar ne djeluje malo ono wooooow... pa to mora da je razlika u približavanju. Vjeruj mi puno njih je palo na to. Moram priznati i ja. U stvari znao sam da je polazna točka 26mm ali ipak sam očekivao da će malo bolje približiti u odnosu na 12x optički zoom i naravno da će 10mpix učiniti svoj dio posla. Ne znam, možda sam ja fik kako si naveo ali meni to nije to. Puno više sam očekivao.

lol ma nisi frik zato nego zato kaj cekas s6 haha Cheesy al razumijem te s jedne strane Wink .. istina je to kaj kazes i ljudi to bas ne kuze .. 20 naprema 12 zvuci puno.. ali zato uvijek treba gledat raspon žarišta u milimetrima
Evidentirano
canon_s6
Početnik
*

« Odgovor #16 : Srpanj 14, 2008, 17:48:12 »

lol ma nisi frik zato nego zato kaj cekas s6 haha Cheesy al razumijem te s jedne strane Wink .. istina je to kaj kazes i ljudi to bas ne kuze .. 20 naprema 12 zvuci puno.. ali zato uvijek treba gledat raspon žarišta u milimetrima

Gledali mi raspon ili ne opet ti dođe na isto. Trebao bi dati više. Osjetno više. I ne zaboravimo na 10mpix. I to privuče
Evidentirano
NewPhoto
Početnik
*

« Odgovor #17 : Srpanj 21, 2008, 02:16:43 »

Evo još jedne zanimljivosti kod macro načina snimanja! Testirao sam aparat na bijeloj podlozi gdje sam stavio male sjemenke biljaka i neke stvari mi baš nisu jasne. Naime o čemu se radi! Aparat počne sa izoštravanjem i dođe do točke kada je slika čista ko suza i onda da tu ostane on ponovo izoštri nešto sasvim sedmo tako da slike ispadaju užasno mutne. Isto tako kada slikam npr. cvjetove raznog cvijeća slike su više nego fenomenalne. Tu ne griješi. Dal ima netko kakav prijedlog kako ga natjerati da to malo bolje izoštrava? wave
Evidentirano
nym
Napredni član

Email
« Odgovor #18 : Srpanj 21, 2008, 12:38:00 »

prvo kaj mi pada na pamet je da ti je ukljucena opcija auto fokusa? kolko uopce ima tocaka za fokusiranje?
Evidentirano
NewPhoto
Početnik
*

« Odgovor #19 : Srpanj 22, 2008, 01:13:31 »

prvo kaj mi pada na pamet je da ti je ukljucena opcija auto fokusa? kolko uopce ima tocaka za fokusiranje?

Problem je bio u tome što je po standardnim opcijama uključeno automatsko izoštravanje (iESP). Prebacivanjem u Spot problem je rješen!

Kod video zapisa ne može istovremeno zoomirati i snimati zvuk. Glupo. Canon je to riješio davno.

Ne možete zumirati i snimati zvuk u movie modu u isto vrijeme ali možete omogućiti optički zoom ako ugasite snimanje zvuka. Obrazloženje koje stoji iza ove strategije je da bi mikrofon vjerojatno pokupio zvuk zoom motora.
Evidentirano
nym
Napredni član

Email
« Odgovor #20 : Srpanj 22, 2008, 12:05:50 »

Problem je bio u tome što je po standardnim opcijama uključeno automatsko izoštravanje (iESP). Prebacivanjem u Spot problem je rješen!

na to sam i mislio Wink
Evidentirano
Tags:
 Str: « 1 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!