forum.susjed.com
Ožujak 12, 2010, 16:15:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Scholarship
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: « 1 2
  Ispis  
Autor Tema: RADNIČKI NOGOMETNI KLUB SPLIT  (Posjeta: 2196 )
splitami
Početnik
*

Spol: Muški

split je prva liga

« Odgovor #15 : Siječanj 11, 2010, 17:42:53 »

Evidentirano
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #16 : Siječanj 11, 2010, 17:43:45 »

ova ja sa današnjih priprema
Evidentirano
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #17 : Siječanj 12, 2010, 00:08:31 »

evo i našeg busa

Evidentirano
kalinic
Kuća slavnih

You fuck with me,you fuck with the best!

interista_1993@hotmail.com
« Odgovor #18 : Siječanj 18, 2010, 21:53:39 »

Ma nisam kolega,ja sam iz Nove Gradiške,u Slavoniji,ali preko ljeta odem dole u Split,tako da jako dobro poznajem grad...
Evidentirano

Bog na nebu,Sinan na zemlji!
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #19 : Siječanj 18, 2010, 23:20:59 »

znan,ja isto tako iman rodbinu u novoj gradiški

al san bija samo jedan put.
Evidentirano
kalinic
Kuća slavnih

« Odgovor #20 : Siječanj 21, 2010, 19:45:39 »

Američko-francuski branič Laurent Manuel preko RNK Splita do Hajduka?

Radnički nogometni klub Split doveo je na probu francuskog braniča Laurenta Manuela, dojučerašnjeg igrača belgijskog drugoligaša Oostendea.

Laurent Manuel rođen je u New Yorku 27. travnja 1986. godine, a prošlo ljeto potpisao je jednogodišnji ugovor sa spomenutim belgijskim klubom. Međutim, nakon što nije dobio priliku, odigravši tek dvije utakmice u pet mjeseci, odlučio je raskinuti ugovor.

"Nisam bio zadovoljan u Oostendeu. Mislio sam da će mi taj klub biti odskočna daska za daljnje napredovanje u Europi, međutim nije se tako pokazalo. Već na samom početku trener mi je rekao kako će mi pretpostavljati domaće igrače, a tako je i bilo", rekao je Manuel.

Kao što smo rekli, Manuel će na probu u RNK Split, a nada se da će dobrim igrama zainteresirati i splitski Hajduk, u kojeg bi vrlo rado nastavio karijeru na ljeto.

"Neko vrijeme postojala je opcija da otiđem kod Johanna Smitha u Rijeku, međutim to je propalo i sada sam se okrenuo Splitu. Oni vrlo dobro igraju u drugoj ligi i nadaju se kako će sljedeće godine u prvu", rekao je Francuz.

Evidentirano

splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #21 : Siječanj 21, 2010, 21:35:10 »

gleda san ga prije neki dan i nevirujen da će se i ovde puno zadržat
Evidentirano
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #22 : Veljača 02, 2010, 21:45:53 »

02.02.2010. | 19:30

RNK Split pobijedio Cibaliju u Međugorju

Nogometaši drugoligaša Splita u prijateljskom su susretu odigranom u Međugorju pobijedili prvoligaša Cibaliju rezultatom 2:1.

U slavlju nad drugoplasiranom momčadi 1. HNL (prvog pratitelja Dinama) koja je nastupila u najjačem sastavu strijelci za momčad iz Parka mladeži bili su Joško Parač u 65. minuti, te Ante Žužul iz jedanaesterca deset minuta kasnije nakon što je u kaznenom prostoru srušen Josip Serdarušić.

Jedini pogodak za Cibaliju zabio je Tomislav Pavličić.

Evidentirano
kalinic
Kuća slavnih

« Odgovor #23 : Veljača 04, 2010, 10:13:12 »

thumbsup
Evidentirano

splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #24 : Veljača 09, 2010, 23:57:03 »

još jedan dobar rezultat za splita,danas u stanovima sa zadrom 0-0
Evidentirano
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #25 : Veljača 10, 2010, 22:17:20 »

zadnji u pritvoru
Žužul porez nije utajio, već preplatio 2,8 milijuna?

Slaven Žužul - u četvrtak odluka o puštanju na slobodu
Istražni sudac zagrebačkoga Županijskog suda Ratko Šćekić, koji vodi postupak u “predmetu HAC”, ispitat će u četvrtak suvlasnika poduzeća “Skladgradnja” Slavena Žužula te će nakon toga donijeti odluku o prijedlogu tužiteljstva za proširenje istrage pritvora.

Županijsko državno odvjetništvo, naime, Žužula dodatno tereti za utaju poreza, odnosno da je podnio lažnu poreznu prijavu i time protupravno pribavio svojoj tvrtki sedam i pol milijuna kuna.

Njegov branitelj, odvjetnik Ante Madunić, naznačio je, pak, kako je obrana predočila istražnom sucu dokumente Porezne uprave koji potvrđuju da je tvrtka “Skladgradnja” za 2,8 milijuna kuna preplatila porez.

Iz dokumentacije Ministarstva financija vidljivo je da spomenuta tvrtka na dan 10. veljače ove godine nema nikakav dug prema državi, odnosno da ima preplaćen porez od 2.813.285 kuna.

Žužul je, inače, jedini od okrivljenika u “predmetu HAC” ostao iza rešetaka, dok je ostala četvorka puštena. U javnosti se, s tim u vezi, spekulira kako bi Državno odvjetništvo od Žužula možda moglo tražiti informacije o nekoj drugoj aferi.
Evidentirano
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #26 : Veljača 11, 2010, 20:43:19 »

11.02.2010. | 19:44

izlazak iz pritvora nakon 77 dana
NESKLAD Žužul pušten, ali istraga proširena

Žužul će se nakon izlaska iz pritvora baciti na prikupljanje dokaza
Suvlasnik poduzeća “Skladgradnja” Slaven Žužul, jedan od okrivljenika u “predmetu HAC”, pušten je u četvrtak iz pritvora, dva dana nakon oslobađanja ostale četvorke, te će se u nastavku postupka braniti sa slobode.

Odluku o tome je donio istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda Ratko Šćekić, koji je ujedno i prihvatio zahtjev tužiteljstva za proširenje istrage protiv Žužula i “Skladgradnje-Grup” zbog zloporabe položaja i ovlasti te zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju.

Prethodno je o tome ispitao Žužula koji je negirao krivnju. Državno odvjetništvo je Žužula i njegovo poduzeće okrivilo zbog navodnog podnošenja lažne porezne prijave, čime je tvrtki protuzakonito pribavljeno sedam i pol milijuna kuna.

S tim u vezi je, inače, kaznenu prijavu podnijela Porezna uprava 8. veljače, dakle dva dana prije odlučivanja o (ne)produljenju pritvora Žužulu.

Njegovi branitelji su, podsjetimo, dostavili sudu potvrdu kako je njihov branjenik, zapravo, preplatio porez za 2,8 milijuna kuna, a sudac Šćekić će te podatke zatražiti od Ministarstva financija.

Odvjetnik Ante Madunić je izrazio zadovoljstvo puštanjem klijenta na slobodu, istaknuvši kako će sada biti lakše pripremati obranu nego kad je Žužul bio u pritvoru, jer će i on moći sudjelovati u prikupljanju dokaza.

blob3 notworthy blob3

slobodna dalmacija

Evidentirano
splitami
Početnik
*

split je prva liga

« Odgovor #27 : Veljača 18, 2010, 16:59:20 »

pralija nenad sportski direktor

slaven žužul generalni direktor

današnja snimka

« Zadnja izmjena: Veljača 18, 2010, 17:01:59 splitami » Evidentirano
Tags:
 Str: « 1 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!