forum.susjed.com
Ožujak 15, 2010, 14:56:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Scholarship
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1 2 »
  Ispis  
Autor Tema: Zlatko Sudac  (Posjeta: 28039 )
Mia
Punokrvni član

Spol: Ženski

« : Lipanj 10, 2007, 16:41:27 »

Zašto samo pjevači ili glumci?

Evidentirano
Opasny
Kuća slavnih

opasny je uvjek takav....

WWW Email
« Odgovor #1 : Lipanj 10, 2007, 17:38:11 »

Ajmeee...svaka čast na ovom mia  Cheesy

Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Spol: Muški

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
WWW Email
« Odgovor #2 : Lipanj 10, 2007, 20:52:51 »

E fali ona slika njega, kad su ga prikazali kao metroseksualca, ne mogu nigdje naći Smiley
Evidentirano

Mia
Punokrvni član

« Odgovor #3 : Lipanj 24, 2007, 18:20:58 »

Ne znam na koju misliš!
Joj tak mi je simpa taj čovjek!

Evidentirano
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
WWW Email
« Odgovor #4 : Lipanj 25, 2007, 14:12:13 »

Ah evo našao sam.. Mislio sam na ovu sliku i ovaj tekst.

Metrovelečasni

ZAGREB - Jedan od najkarizmatičnijih i najmističnijih Hrvata, velečasni Zlatko Sudac ovih se dana pojavio s novim, modernijim i odvažnijim imidžem koji više podsjeća na rockera, nego na svećenika i stigmatika.

Naime, Sučevo tijelo umjesto stigmi, po kojima je postao poznat diljem domovine, u posljednje vrijeme krase pramenovi na njegovanoj kosi, kožna crna narukvica, srebrni glomazni rockerski prsten, ogrlica na kojoj visi srebrni privjesak i tamne sunčane naočale u posljednjem modnom trendu.

Svećenik neodoljivo podsjeća na poznatog rockera i gitarista Davea Navarra
Velečasni se takav početkom tjedna pojavio pred bolnicom Rebro, gdje je, mnogi nagađaju, bio u posjetu Ivici Račanu.

Svojom je pojavom neodoljivo podsjetio na poznatog američkog rockera Davea Navarra, nekadašnjeg gitarista bendova Jane’s Addiction i Red Hot Chili Peppers te bivšeg supruga starlete Carmen Electra, koji baš kao i Sudac već godinama njeguje dugu kosu i bradicu.

Naime, svojim novim žestokim imidžem velečasni se poznatom rockeru sada približio više nego ikada te baš kao i on odlično balansira između imidža žestokog rockera i njegovanog metroseksualca.

Zlatko Sudac ima 36 godina, a pozornost hrvatske javnosti na sebe je privukao 1999. godine kada je iz malog otočnog mjesta u Novalji stigla nevjerojatna vijest o mladom župniku kojemu je na čelu prokrvarila rana u obliku križa.

Ubrzo nakon toga Sudac postaje fenomen i jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji mogu na jednom mjestu okupiti više od deset tisuća Hrvata. Auru tajanstvenosti Sudac danas nosi na najbolji mogući način, no sada uz malo više stila.

Pa neka komentira tko želi. Smiley
Evidentirano

Mia
Punokrvni član

« Odgovor #5 : Lipanj 26, 2007, 20:04:52 »

Baš je super ovakav! Smiley

Kada sam bio dječak, nisam vjerovao u Boga. Bio sam kršten i odgojen tradicionalno. Išao sam u crkvu, ali sam odlazio prazan. Nisam imao Boga. Nisam Ga osjećao. I nisam vjerovao. Mislio sam da su sve to laži, da je to (vjera) utopija, da je to manipulacija. Imao sam karakter pobunjenika
Evidentirano
widow_69
Početnik
*

« Odgovor #6 : Prosinac 16, 2008, 20:22:36 »

Komentar na "metrovelečasni"

Mislim da imate čudna mišljenja o svećenicima. Naime i svećenici i časne sestre (ovisno kojeg su reda sestara) žive normalnim životom. Oni nisu osuđeni da nose stalno kute. I oni su samo ljudi sa istim darovima i mogućnostima kao i svi mi samo imaju drugo usmjerenje u životu.
Oni imaju osjećaje kao i svi mi, hrane se kao i svi mi, žive, dišu, rastu, mjenjaju se. Nisu ništa drugo drukčiji od nas.
Svećenik je zanimanje kao i svako drugo, samo što ima određene žrtve, al koji posao nema. Mislim da onaj tko razumije riječi Zlatka Sudca neće na njega ovako gledati. Nisam mislila uvrijedit nikoga, samo komentiram.

Pozdrav!

Evidentirano
Petrinjac
Globalni Moderator
Kuća slavnih

nnnnnnn da

« Odgovor #7 : Prosinac 16, 2008, 20:36:13 »

Komentar na "metrovelečasni"

Mislim da imate čudna mišljenja o svećenicima. Naime i svećenici i časne sestre (ovisno kojeg su reda sestara) žive normalnim životom. Oni nisu osuđeni da nose stalno kute. I oni su samo ljudi sa istim darovima i mogućnostima kao i svi mi samo imaju drugo usmjerenje u životu.
Oni imaju osjećaje kao i svi mi, hrane se kao i svi mi, žive, dišu, rastu, mjenjaju se. Nisu ništa drugo drukčiji od nas.
Svećenik je zanimanje kao i svako drugo, samo što ima određene žrtve, al koji posao nema. Mislim da onaj tko razumije riječi Zlatka Sudca neće na njega ovako gledati. Nisam mislila uvrijedit nikoga, samo komentiram.

Pozdrav!

Pa da je baš zanimanje kao svako drugo ne bih rekao. Ipak se drukčije gleda na svećanika nego na mog tatu koji je mesar!
I žive normalnim životom samo ne prakticiraju sex. Bar taje ako ga prakticiraju i onda kad ga prakticiraju u najodvratnijem smislu (sa djecom) onda oni drugi svećanici to taje! Dodouše, sad sam generalizirao. Ispričavam se, recimo jedan mali dio njih!

A za Sudca nisam ni mislio ništa loše, dapače, fora je ovak' oblečen ; )
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783

http://www.diesoehnederliebe.at/?page_id=68
RUJAN
Početnik
*

« Odgovor #8 : Veljača 08, 2009, 16:32:49 »

:sunny:Kaj mu fali,baš je super taj Zlatko Sudac. :angel:Da su svi ljudi dobri i savršeni,zapravo sami sebi psiholozi nebi psihijatri prosperirali,a paralelno s njima dragi moji idu vam i svečenici.Ne razlikuju se priče ni u čemu samo treba dobro slušati.Gledala sam nekoliko videoisječaka od Zlatka,a u crkvu idem od djetinstva.Voljela bih posjetiti i u živo jedan njegov seminar kad bi se održavao u Zagrebu ili okolici. angel4 sad5 Ostale knjige su vam dostupne u Gradskoj knjižnici. :occasion1

A komentari pisca čiji je otac mesar,o sexsu svečenika je doista neumjesan.Razlog tome je koliki roditelji skrivaju unutar vlastitih obiteljskih kuća sexsualne odnose s malom djecom jednog od roditelja,a ovaj drugi to taji.
Nas ljudi nebi se trebalo ticati ništa više od onog osobnog unutar nas samih,a o tome govore oba područja koja sam spomenula na početku.

Evidentirano
Petrinjac
Globalni Moderator
Kuća slavnih

nnnnnnn da

« Odgovor #9 : Veljača 08, 2009, 21:13:27 »

A komentari pisca čiji je otac mesar,o sexsu svečenika je doista neumjesan.Razlog tome je koliki roditelji skrivaju unutar vlastitih obiteljskih kuća sexsualne odnose s malom djecom jednog od roditelja,a ovaj drugi to taji.
Nas ljudi nebi se trebalo ticati ništa više od onog osobnog unutar nas samih,a o tome govore oba područja koja sam spomenula na početku.

Pisac čiji je otac mesar ima nick i slobodno ga možeš prozvati tim nickom. Zato postoje imena (ili u ovom slučaju nickovi).
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783

http://www.diesoehnederliebe.at/?page_id=68
sister
Početnik
*

« Odgovor #10 : Srpanj 02, 2009, 01:46:29 »

nekak sam izmedu dvije vatre, nekad imam osijecaj da je fakat nest posebno, a nekad pak mi to sve zasmrdi na prevaru. al kad pogledas do sada bar nikome nije naudio prema tome opravdano mi je to sto cini... ta cuda i to
Evidentirano
cergar
Početnik
*

« Odgovor #11 : Listopad 20, 2009, 19:06:07 »

..prvi put,ovdje upisujem tekst,i baš,Zlatko Sudac,i neznam gdje će i tko će sve pročitati,ali da kažem:
vjernik sam,i odgojen u katoličkom duhu,sve svete sakramente imam,čak, mogu reć uzoran vjernik. Zlatko Sudac,po mom mišljenju,je veliki manipulator,i radi to dobro,žao mi je naroda koji je spreman dati i posljednju kunu,da bi prisustvovao njegovom,obredu...hoću reći,da na taj način zgrtati novac nije primjereno ni jednom božjem slugi pa tako ni njemu. Političari,i crkva...organizirana društva,za zakonitu krađu....a veliki vjernici...akademski obrazovane lopine. Naša današnjica jako uvjerljiv dokaz. Pozdrav!
« Zadnja izmjena: Listopad 20, 2009, 19:19:26 cergar » Evidentirano
ded
Početnik
*

« Odgovor #12 : Listopad 20, 2009, 22:22:15 »

Zlatko Sudac? Zašto ne ili Zašto da??? Tako je svejedno! Samo mislim da prije nego se ide bilo što o nekome pisati (pozitivno ili negativno) treba provjeriti ili dati činjenice i dokaze o tome. Nažalost cijelo naše društvo danas živi na tračevima ( Definicija TRAČa: govorenje neistine o drugome!) a ono što je najgore u svemu tome smo svi mi koji sve te tračeve doživljavamo kao činjenice i potpune istine. Danas 90% naših medija funkcionira po principu: Osudi pa neka dokazuju da nisu krivi! Nije li izreka: Nisi kriv dok ti se ne dokaže krivnja???
Cergar? Jesi li slušao Suca? Jesi li bio na njegovoj misi ili seminaru? Znaš li kamo odlazi novac koji on prikuplja? Znaš li uopće koliko on prikuplja? Znaš li za što prikuplja? Znaš li da li uopće to on prikuplja??? Ja znam odgovore na ova pitanja! A ti?
Ne govorim da je cijala Crkva puna svetaca ali i Crkva je sastavljena od ljudi koji su od krvi i mesa. Možda i jako puno toga u Crkvi ne valja (gledajući sa našeg stajališta) ali i to je Crkva. Ako znate barem malo više o tome znate da je tako bilo od samih početaka Crkve. (Sam Sv. Petar je pred živim Isusom LAGAO! - ali Isus nije došao radi pravednika nego radi grešnika!). Svi smo mi u Crkvi zbog Boga a ne zbog "susjeda" ili svečenika za oltarom. Oni su samo da nam pridrže ljestve po kojima se penjemo prema Bogu.
Sad sam otišao malo preširoko!
Sve u svemu! Dajte berem dvije činjenice koje potvrđuju da je to što Sudac čini krivo!!! (ČINJENICE - ne nagađanja)
Evidentirano
cergar
Početnik
*

« Odgovor #13 : Listopad 21, 2009, 08:59:39 »

..nisam siguran,da znaš...ali bolje vjerovati,nego raspravljati,naročito sa nekim tko je siguran da zna sve, DED.
..je na M.Lošinju,pustio nas da ga čekamo,dok nismo skoro svi pošizili ili zaspali,od dosade ili umora,da bi se nakon,takvog stanja...pojavio "ON"...urličući,uzdignutih ruku,"Pokajte se,pokajte se....",možete misliti,kad se hrpa ljudi trgla bunovna,i slušajući njega glasnoga,šta i kako to djeluje....na psihu...
..o crkvi,njenim službenicima,i toleranciju za njihove "gluposti"...nemam...ja osobno,jer sam povrijeđen,a drugi neka se ponašaju u skladu sa svojim uvjerenjima,...okreni se unazad pa prelistaj,zlo koje je činjeno..nema oprosta!
Evidentirano
snjeza3008
Početnik
*

Email
« Odgovor #14 : Prosinac 05, 2009, 17:00:06 »

ljepi pozdrav iz NOVE GRADISKE
Evidentirano
Tags: Zlatko Sudac 
 Str: 1 2 »
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!