forum.susjed.com
Listopad 12, 2008, 04:23:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: Parfemi po tvorničkim cijenama  (Posjeta: 2119 )
scheje
Početnik
*

Profil Email
« : Studeni 04, 2007, 23:56:10 »

Radi se o parfemima direktno iz parfumerije Drom Fragrances International (www.drom.com), jedne od 6 svjetskih parfumerija koje proizvode parfeme za modne kuće (CK,Gucci,Escada...) Te iste parfeme ( odnosno kombinacije mirisa ) koje od njih narucuje npr. CK, oni prodaju po nekoliko puta nizim cijenama ( tvorničkim cijenama) bez skupih dizajnerskih bočica i pod alternativnim nazivom budući da modne kuće zadržavaju pravo na ime svog parfema. Popis dostupnih parfema mogu poslati na mail ukoliko me kontaktirate na pm ili email.

Trazim i osobe zainteresirane za prodaju istih parfema. Što se tiče prodaje , potrebna je prvotna investicija od 270kn za paket od 120 testera koje prodavač pokazuje musterijama i to je to..(ja sam taj ulog vratio nakon prve narudzbe od 9 parfema)..Nakon učlanjenja imate mogućnost nabavke parfema po članskim cijenama (30% jeftinije) te ih možete ili naručivati za sebe i obitelj ili se baciti u prodaju po „redovnim”cijenama (npr. članska cijena 30ml. zenskog parfema je 64kn-član ga naruči, proda po redovnoj cijeni od 97kn i zarađuje 33kn na 1 parfemu).
informacije na pm ili scheje@net.hr
Evidentirano
scheje
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #1 : Studeni 25, 2007, 21:55:42 »

bump
Evidentirano
scheje
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #2 : Veljača 09, 2008, 18:40:24 »

došlo je do promjene cijena parfema na svjetskoj razini za 1 euro..dakle parfem ce od 29.2. stajati 105 odnosno 150kn
Evidentirano
Petrinjac
Kuća slavnih

Spol: Muški

pusa

« Odgovor #3 : Veljača 09, 2008, 21:27:50 »

Meni je najbolji muški parfem "Comme des Garcons". Jel' i taj imaš? Ne vjerujem da je to isto kad ga kupiš oriđiđi i taj "miksani". Kupio sam jednom u Poreču "kombinaciju mirisa" crvenog Joopa i nije bio ni približno originalu.
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
Tags:
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!