gledaj, ovisi za što će ti komp trebat... memorija nije problem, jer da ga i napuniš ( kao što se meni dogodilo ), uvijek možeš kupiti vanjski HDD i ladicu ( što sada više nije skupo )...
e sada grafička... ako misliš zaigrat novu GTA 4, trebala biti nVidia 8800 GTS i mirna si duuuugo vremena

, ali za tu grafu moraš izdvojit mnogo love... ako nisi neki Gamer i ne igraš baš puno igra, onda uzmeš nešto slabije... nisam baš radio sa ATI-evim grafama, većinom nVidia, ali preporučam za nekih 900 kn nVidia 8600 GT sa 512 MB ili možda još nešto jeftinije ako oćeš... ja imam nVidia 6600 GT sa 128 MB ali unatoć malo memorije predobro radi jer ima druge djelove vrlo kvalitetne i, iako stara, još uvijek je to jedna solidna kartica...
što se tiće RAM, to isto više nije problem jer se sada nađe i za manje od 200 kn 1 GB RAM-a... ( ja ću si sada pojačavat RAM )
Procesor, ako često koristiš komp i koristiš zahtjevne programe i igre, negdje iznad 2.5 GHz...
ova konfa sa KupiProdaj je dosta dobra s obzirom na cjenu, samo ako ne laže da je ispravan...