|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #15 : Siječanj 05, 2008, 15:07:34 » |
|
Ne vjerujem da mi se da toliko dugo (pred)igrati!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #16 : Siječanj 06, 2008, 16:32:02 » |
|
cijeli dan! kaj ti je?!?! tko bi to zdržal!
kaj si probala bit napaljena cijeli dan! pa to je mucenje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
Cvena
|
 |
« Odgovor #17 : Siječanj 06, 2008, 18:02:26 » |
|
vidim da niste upućeni... predigra ne mora bit silovito napaljivanje bilo kojim dijelom muškog tijela... ne morate se ni dodirivat, ni vidjet štoviše...sve se sitnice spadaju u preigu...informirajte se malo... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #18 : Siječanj 06, 2008, 20:23:17 » |
|
mislio sam na sam čin "prije velikog praska"!
aj nas ti onda malo informiraj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #19 : Siječanj 06, 2008, 21:22:37 » |
|
vidim da niste upućeni... predigra ne mora bit silovito napaljivanje bilo kojim dijelom muškog tijela... ne morate se ni dodirivat, ni vidjet štoviše...sve se sitnice spadaju u preigu...informirajte se malo...  To za mene nije predigra. Ako cura veli ujutro u 9h: "Slušaj, bubamo se večeras u osam", onda je to možda to na šta ti misliš Cvena. Ili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
Cvena
|
 |
« Odgovor #20 : Siječanj 06, 2008, 22:31:11 » |
|
ne mislim niste me shvatili...no nije ni važno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #21 : Siječanj 06, 2008, 23:00:39 » |
|
Šta misliš, predigra traje cijeli dan a meni se piški...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insomnia
|
 |
« Odgovor #22 : Siječanj 08, 2008, 21:17:21 » |
|
vidim da niste upućeni... predigra ne mora bit silovito napaljivanje bilo kojim dijelom muškog tijela... ne morate se ni dodirivat, ni vidjet štoviše...sve se sitnice spadaju u preigu...informirajte se malo...  ma bravo.. ! tako je! predigra NIJE onih pet minuta prije.. ili, kako mnogi muškarci pogrešno misle, ljubljenje (da, ima i takvih, doživjeh to unfortunatelly..) predigra je apsolutno i svakako NUŽNA i POŽELJNA!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cvena
|
 |
« Odgovor #23 : Siječanj 08, 2008, 22:00:41 » |
|
o fala bogu neka pametna i iskusna cura...ma ne moš njima nikako dokazat, nemaju pojma bash...a mi im samo zelimo dobro...no ajd...glavno da smo se mi sporazumjele... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insomnia
|
 |
« Odgovor #24 : Siječanj 08, 2008, 22:06:23 » |
|
ma naučiti će, mladi su..  skontati će on kad tad svrhu i smisao predigre.. kad ostanu na suhom..  bit će i predigre i zagrijavanja da će se sve pušit! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cvena
|
 |
« Odgovor #25 : Siječanj 08, 2008, 22:21:50 » |
|
hehehe, nasukat će se ko kitovi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
larko
|
 |
« Odgovor #26 : Siječanj 10, 2008, 11:29:34 » |
|
Predigra su rijeci, njezni dodiri... Jednostavno morate znati sto partnera napaljuje i jedino je to dobitna kombinacija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Malo nas je al nas ima, drugi nas zovu purgerima 
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #27 : Travanj 04, 2008, 23:28:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #28 : Travanj 11, 2008, 21:52:01 » |
|
Da li je predigra bitna i kod "one night stand-a"?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #29 : Travanj 11, 2008, 22:26:32 » |
|
Pa,sad,....Da li je u OneNightStand opciji uopće predviđeno vrijeme za predigru?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|