|
2
|
Internet i tehnologija / Internet / Odg: SKRIPTA ZA KOMENTARE
|
: Lipanj 23, 2008, 15:59:36
|
|
pa ne trebam galeriju vec samo jednu skriptu za ostavljanje komentara, glaeriju cu sam napravit jer je malo kompliciranije samo skriptu za komentiranje nista vise trazio sam dosta ali nemogu naci neku dobru koja se lako instalira
|
|
|
|
|
6
|
Ostalo / Reklame i oglasi / Odg: Zaradite prodajom slika
|
: Lipanj 10, 2008, 12:55:02
|
|
lol, na siteu pise da nakon sto korisnik proda odredeni broj slika dobiva 30 - 50% zarade tako mi je frend reka da je vidija, inace ja se bavim slikom, i ja bi stvarno moga pocet to, btw. susjed javi mi se vazno je
|
|
|
|
|
9
|
Ostalo / Reklame i oglasi / reklamiranje
|
: Svibanj 20, 2008, 20:35:20
|
nudim ciljano reklamiranje nekog sitea, za male pare, ili da mi ustupite mali web prostor ako imate, inace, posjeta je dosta, btw. da svi negledaju o cemu se radi ajde vi mene lipo addajte na msn pa cu ja vama objasniti msn: cearulbest@hotmail.comsve cemo se govorit preko msna, a cjena je usitinu mala mislimda je ovo novi nacin oglasavanja xD tko zna
|
|
|
|
|
11
|
Ostalo / Reklame i oglasi / Odg: osvoji bedzeve
|
: Svibanj 16, 2008, 20:54:30
|
|
lol, svima sam sa msna posla i jos njima govorim da salju svojim prijateljima na chatu, sam svakom covjek dosadija zbog pisanja linka xD jebote, stvarno se trudim, ali kasno sam se ukljucija ja u 4 dana trebam skupit 200 klikova, da sam ranije ja bi bija 1
|
|
|
|
|