forum.susjed.com
Listopad 13, 2008, 16:44:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
1  Internet i tehnologija / Audio i video tehnika / Odg: Tv na Susjed.com : Ožujak 18, 2008, 21:16:58
hrt satelit mi radi...  idea1

U čemu je fora???  angel10
2  Internet i tehnologija / Audio i video tehnika / Odg: Tv na Susjed.com : Ožujak 18, 2008, 21:15:50
Neće ni to... El ti vidiš Noćnu moru?  sad4
3  Internet i tehnologija / Audio i video tehnika / Odg: Tv na Susjed.com : Ožujak 18, 2008, 21:14:02
hbo comedy  blob3
4  Internet i tehnologija / Audio i video tehnika / Odg: Tv na Susjed.com : Ožujak 14, 2008, 12:52:24
nitkooo???
5  Internet i tehnologija / Audio i video tehnika / Tv na Susjed.com : Ožujak 13, 2008, 20:51:15
Imate tv jejeee jeee jeee  love10 love10 love10  blob3  headbang

A sad nek mi, molila bih, netko objasni kako da ga pokrenem...  angry1

Nasnimila sam i novu media player i  skinula neki program i ništa...  sign18

hvala  notworthy
6  Internet i tehnologija / Audio i video tehnika / Odg: maxTV na kompu : Prosinac 12, 2007, 11:24:12
hakirat , sjebat kod da neplatis ,probit zastitu ............................

Potpisujem! Samo kako?
7  Društvo / Ljubav, erotika, seks / Odg: Moj dečko je idiot! : Prosinac 12, 2007, 11:22:07
Gle imamo pjesnika... Ne svodi se sve na to tko je komu dao ili nije dao...   blob3 Idiot je idiot... Ne iplati se gubiti vrijeme, a kamoli nešto drugo... hm...   idea1
8  Ostalo / Reklame i oglasi / Odg: crosatelite : Prosinac 11, 2007, 16:46:21
hehe  blob3
9  Internet i tehnologija / Internet / Odg: ADSL (problemi, pohvale...) : Prosinac 11, 2007, 16:37:46
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

violent1 violent1 violent1 violent1 violent1 violent1 violent1 violent1 violent1 violent1
10  Zabava i život / Susjed caffe / Odg: Što vas je danas razljutilo ? : Prosinac 11, 2007, 16:25:29
pazi ovo;

Dan prvi: t - com internet šteka, čekam sat vremena na operatera.. Odustajem... 15 min nakon toga ponovo - "Dragi korisnici! SVJESNI smo da imamo problema, koje ćemo rješiti u što kraćem roku. Vaš t - com!

Dan drugi: playtoy ne radi, operateri na kavi...

Dan treći: playtoy šteka, operateri na pauzi za topli obrok

Dan četvrti: vrijeme: 5 ujutro, nedjelja - vaša internetska veza je prekinuta. Razgovor:
Operater: šupčina na telefonu, kako vam mogu pomoći?
Ja: ne mogu na internet
Operater: pa kod nas je sve u redu
ja: kod mene ništa nije u redu, zašto se ne javljate, već par dana vas zovem...
Operater: Potražnja je za max tv pa je teško dobiti vezu
ja: u 5 ujutro?
Operater: možda vam je pukla veza jer ste jako puno na internetu
ja: normalno da jesam sama si ga plačam, kakve veze ima uopće t0?
oprater: ne mogu sada ništa vidjeti, nazvati ćemo vas sutra
ja: ali ja bi na internet!
Operater: nazvat ćemo vas sutra

Dan peti: javili su da imate problem, izgleda da je sve u redu... Za sada da... (ja)

Dan šesti: playtoy šteka... Operateri na kavi...

Dan sedmi: i Bog stvori čovjeka... Operateri na pauzi za topli obrok...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dobro sam...   violent1 violent1 violent1
11  Zabava i život / Susjed caffe / Odg: Tko je on line? : Prosinac 11, 2007, 16:24:30
JA JA I JA! I wil be back!  headbang
12  Zabava i život / Susjed caffe / Odg: Kaladont : Prosinac 11, 2007, 16:23:26
ljubAV  angel13 love1
13  Zabava i život / Susjed caffe / Odg: ili... ili... : Prosinac 11, 2007, 16:21:29
Pa najvjerojatnije ili... Ili možda ili? Čekaj nisam sigurna... Da definitivno ili.. Ne... hm... Ma ili pa što bude heh...  headbang

komp ili playstation?  love1 tongue2
14  Zabava i život / Susjed caffe / Odg: Social Community web stranice : Prosinac 11, 2007, 16:19:07
Da ali jako kratko... Po meni su najbolji netropolis.hr. ali da bi skužio bit (shvati to kao svojevsno istraživanje) probaj biti njihov član tjedan dana pliz... Isplati se... A i shvatit češ o čemu govorim...

Pusa!   ky icon_king blob9
15  Ostalo / Pitanja i prijedlozi / Odg: kad ce novi susjed-dot-kom : Prosinac 11, 2007, 16:13:42
 wav angel11 toothy4 spam4 kermit blob1 toothy1 angel13
 Str: 1 2 3
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!