forum.susjed.com
Rujan 07, 2008, 13:11:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
1  Ostalo / Reklame i oglasi / Odg: Parfemi po tvorničkim cijenama : Veljača 09, 2008, 18:40:24
došlo je do promjene cijena parfema na svjetskoj razini za 1 euro..dakle parfem ce od 29.2. stajati 105 odnosno 150kn
2  Ostalo / Reklame i oglasi / Odg: Parfemi po tvorničkim cijenama : Studeni 25, 2007, 21:55:42
bump
3  Ostalo / Reklame i oglasi / Parfemi po tvorničkim cijenama : Studeni 04, 2007, 23:56:10
Radi se o parfemima direktno iz parfumerije Drom Fragrances International (www.drom.com), jedne od 6 svjetskih parfumerija koje proizvode parfeme za modne kuće (CK,Gucci,Escada...) Te iste parfeme ( odnosno kombinacije mirisa ) koje od njih narucuje npr. CK, oni prodaju po nekoliko puta nizim cijenama ( tvorničkim cijenama) bez skupih dizajnerskih bočica i pod alternativnim nazivom budući da modne kuće zadržavaju pravo na ime svog parfema. Popis dostupnih parfema mogu poslati na mail ukoliko me kontaktirate na pm ili email.

Trazim i osobe zainteresirane za prodaju istih parfema. Što se tiče prodaje , potrebna je prvotna investicija od 270kn za paket od 120 testera koje prodavač pokazuje musterijama i to je to..(ja sam taj ulog vratio nakon prve narudzbe od 9 parfema)..Nakon učlanjenja imate mogućnost nabavke parfema po članskim cijenama (30% jeftinije) te ih možete ili naručivati za sebe i obitelj ili se baciti u prodaju po „redovnim”cijenama (npr. članska cijena 30ml. zenskog parfema je 64kn-član ga naruči, proda po redovnoj cijeni od 97kn i zarađuje 33kn na 1 parfemu).
informacije na pm ili scheje@net.hr
 Str: 1
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!