forum.susjed.com
Listopad 12, 2008, 23:36:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: Prvi hrvatski portal za reklamacije i pritužbe građana!!!  (Posjeta: 610 )
blasterflaster
Početnik
*

Profil Email
« : Listopad 28, 2007, 23:22:26 »

Nakon višegodišnjeg varanja moje osobe od raznoraznih proizvođača i prodavača odlučio sam napraviti portal koji će sve takve prevarante staviti na oči javnosti. Adresa portala je www.reklamacije.net i molio bih da svi oni koji su nezadovoljni nekim proizvodom ili uslugom bez ustručavanja posjete portal i da se tamo raspišu!!! Pa da vidimo!!!  Cool
Evidentirano
blasterflaster
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #1 : Studeni 11, 2007, 16:44:11 »

Hrvati mrtvaci, tj. građanska apatija! Evo nakon dva tjedna portal začudo radi. Štoviše, radi jako dobro. Posjetitelja je puno, raste iz dana u dan ali …… ljudi samo čitaju, a neki i komentiraju. Ali od cca. 300 posjetitelja možda 1  upiše neku pritužbu., reklamaciju itd.. A onda šalju mailom da ih to i to muči ovo ili ono. Huh?Huh? Stvarno smo u banani. Svaki oblik građanske pritužbe u nas je na samrti. Mogu nas krasti, varati, ubijati, tuči … a mi ćemo samo po kafićima pijani kritizirati … e apatijo što nas pojedeš! Zašto smo toliko apatičan narod bez razvijene građanske inicijative? To je moje pitanje? Prije se zbog Radija 101 skupljalo 100.000 ljudi, a sada da se ne znam što dogodi ne bi na ulicu izašlo više od 5 ljudi - i još bi im se svi smijali  Cool
Evidentirano
Tags:
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!