|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #15 : Veljača 23, 2008, 15:40:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #18 : Veljača 23, 2008, 22:32:01 » |
|
Tog lika treba izbaciti s terena toliko dugo sve dok se Eduardo ne oporavi x2, i dat mu još novčanu kaznu te ga poslati na sud. Pa nek dokaže da nije namjerno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #19 : Veljača 23, 2008, 23:54:42 » |
|
sub., 23.02.2008, Serie A Palermo - Parma 4:4 1 gol Budana za Parmu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #20 : Travanj 13, 2008, 22:28:05 » |
|
Bayern je danas u 28. kolo Bundeslige naprašio Borussiu Dortmund (gdje igraju Petrić i Robert Kovač) 5:0!
Werder Bremen je jučer nadigrao Schalke (Rakitić nije igrao) sa 5:1. Klasnić je dao 2 komada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #21 : Travanj 13, 2008, 23:50:27 » |
|
DA baš me iznenadio Klasnić, sjećam se da si rekao kad je ušao u igru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #22 : Travanj 28, 2008, 21:32:46 » |
|
Jeste čitali intervju Klasnića! Ne znam da li će ostati u Werderu nakon svega toga šta je izjavio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #23 : Svibanj 05, 2008, 22:49:50 » |
|
Olić u subotu opet 2 komada za HSV! To Ivo! A uvijek je najprljaviji kad igra, zamazan od trave, blata i tko zna čega još! Naš kralj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #24 : Svibanj 05, 2008, 23:32:37 » |
|
Joj vidio sam sliku, kako je bio sretan ko bebica. Dobar je mali Olinho u Njem, preporodio se otkako je tamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #25 : Svibanj 08, 2008, 21:58:49 » |
|
Olić nam skoro ost'o bez glave protiv Bremen-a. I tu tekmu nisu trebali izgubit'. Vranješ nije igr'o par minuta i crveni! Ajme, al' bila dobra tekma. Na kraju ipak Bremen dobio 0:1 (sa dva crvena kartona)
Rakitić za Schalke pripremio 2 komada i treći sam zabio!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #26 : Svibanj 10, 2008, 14:11:02 » |
|
Što je bilo s Olićem, nisam informiran?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #27 : Svibanj 12, 2008, 19:08:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #28 : Svibanj 13, 2008, 10:41:02 » |
|
Daj ovo je crveni, đizus...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #29 : Svibanj 13, 2008, 22:20:43 » |
|
Daj ovo je crveni, đizus...
Ma da! Morao mu je dati crveni! Jebote, još Wiese (golman) veli da je iš'o na loptu! Strašno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|