|
Susjed
|
 |
« : Svibanj 21, 2007, 14:39:07 » |
|
Ako je netko od vas poželio snimiti neki od programa na http://tv.susjed.com, sada to može učiniti s programom Camtasia Studio 4. Skinite instalirajte i nakon toga samo odaberite veličinu prozora koji želite snimati, postavite ga na televizor i upalite. Potrebno je namjestiti veličinu jer on snima što se događa na desktopu. Ako vas zanimaju neki video tutorijali koji su napravljeni s dotičnim programom pogledajte http://www.cro-xp.org/video-tutorijali-c11.htm (windows vista prezentacije)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2007, 14:41:10 Susjed »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Opasny
|
 |
« Odgovor #2 : Svibanj 23, 2007, 12:27:17 » |
|
Ja znam jedan dobar program za snimanje desktopa Ž(snimanje ,a ne slikanje) zove se Easy Screen Recorder.Malo proguglajte i pronaci cete nesto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mentoly
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 01, 2008, 11:15:17 » |
|
trebam pomoc...ne radi mi na susjedu ovaj TV..sto se dogadja..nemam pojma probam ukljucii neki strani program: npr. Eurosport, HBO Comedy NG i nece ni mrdnuti...a Pink sam probala i upalio je..neznam sto se dogadja..Plizz helpp
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mentoly.blog.hr -> THE BIGGEST DOWNLOAD SITE. MUSIC, FILM,GAMES, PROGRAMS, WALLAPPERS, CODES, FONTS...
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 01, 2008, 11:56:19 » |
|
I meni isto tako neke TV programe sa susjeda neće pokrenut.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mentoly
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 01, 2008, 17:11:07 » |
|
uff...a ja vec pocela mislit da je problem u mom kompu..sta je to..susjeed
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mentoly.blog.hr -> THE BIGGEST DOWNLOAD SITE. MUSIC, FILM,GAMES, PROGRAMS, WALLAPPERS, CODES, FONTS...
|
|
|
|
prc666999
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 01, 2008, 17:33:47 » |
|
pa gdje ste vidjeli da djabaje mozete sve gledat hehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mentoly
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 01, 2008, 17:40:08 » |
|
malo hoce malo nece..sad mi je htio upalit ujutro ne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 01, 2008, 18:46:51 » |
|
Uglavnom da oni programi sa "Red Zone-e" svi rade 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mentoly
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 02, 2008, 09:53:30 » |
|
meni ni ti ne rade radi mi samo pink i nocna mora strani nijedan nece =((
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 02, 2008, 22:03:17 » |
|
Ma ne da bih snimao nego...jebiga, radili su al' sinoć kad sam htio provjeriti nisu ni meni radili! Naravno, htio sam samo provjeriti da vidim zašto drugima ne rade, samo radi toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mentoly
|
 |
« Odgovor #12 : Siječanj 03, 2008, 10:17:41 » |
|
da..haha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #14 : Siječanj 03, 2008, 15:30:51 » |
|
Kao samo da provjerim... Zašto baš na Red Zone?!  Ma sve sam provjeravao ali na Red Zone mi ništa nije htjelo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|