Anchy
Mladi član

Spol: 
|
 |
« : Svibanj 27, 2007, 20:54:31 » |
|
Što je za vas prijateljstvo? Teško mi je definirati prijateljstvo u današnjem svijetu..
Jel se prijatelji ševe? Mislim da bi sad to učinila s nekim frendom! Jel vam kad došlo tako nešto, da se poševite s nekim od prijatelja ali ste se bojali kako će ostala okolina reagirati na to!? Jel bi to učinili ako nitko drugi nebi saznao!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mia
|
 |
« Odgovor #1 : Svibanj 27, 2007, 21:47:04 » |
|
Ne znam baš! Obično prema prijateljima ne osjećam seksualnu privlačnost. Ali nikad ne reci nikad.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vale24
|
 |
« Odgovor #2 : Svibanj 28, 2007, 09:19:27 » |
|
Ovisi koliko ti je prijatelj dobar! Ako stvarno imam dobru prijateljicu, koja me razumije i voli prijateljski nikada to nebi htio ugrozit jednom bezveznom ševom!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Opasny
|
 |
« Odgovor #3 : Svibanj 28, 2007, 14:21:48 » |
|
Pa ako ona zeli to ,zasto ne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
105
Gost
|
 |
« Odgovor #4 : Svibanj 28, 2007, 15:52:21 » |
|
Pa ako ona zeli to ,zasto ne.
pa bas to, zas ne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vale24
|
 |
« Odgovor #5 : Svibanj 28, 2007, 19:55:07 » |
|
da i onda se pojebete i vise nemozete biti pravi prijatelji.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Opasny
|
 |
« Odgovor #6 : Lipanj 26, 2007, 22:15:58 » |
|
zato možemo bit pravi ljubavnici 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stipe777
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : Kolovoz 17, 2007, 15:12:59 » |
|
dobro je imati prijatelja na kojeg se mozes pouzdati neko ima 2 prijatelja a neko i vise bolje je imati cim vise prijatelja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Drida
Početnik
|
 |
« Odgovor #8 : Listopad 28, 2007, 19:13:00 » |
|
Prijatelstvo za mene je sve, ipak sto na danasnji dan je tesko da imas pravo prijateljstvo. Ponekad te jako razocaraju  da nbeznas cime si to zasluzio ali opet bez njih nema zivotaaaaaaaaaa volim prijateljstvo i zato sam ovde..... cao svimaaaaaaaaaaaaaa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #9 : Listopad 31, 2007, 18:49:33 » |
|
ja sam imao frendicu s kojom sam dvije godine bio stalno i onda smo bili zajedno i trebalo je proći oko godinu dana da bi se vratilo sve na staro i nije bas sve bilo kao prije!!!! ha tko voli nek izvoli! obicno kažu da mi u tim trenutcima razmisljamo ljepšom glavom!!Istina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
klimaj glavom!
|
|
|
bijela kraljica
Početnik
|
 |
« Odgovor #10 : Studeni 14, 2007, 23:31:28 » |
|
Ja nekako što sam starija, to teže nalazim prijatelja... Valjda sam poslala izbirljiva... Začudila sam sama sebe jednom kad sam shvatila da ne želim upoznati jednu curu zato jer ... hm... Nije cura loša... Samo se meni nije dalo upoznavat... Sad smo si super. Uglavnom meni je bitno da je taj budući prijatelj (ica) ok i korektan prema meni, da pomogučnosti ima dečka (curu - po vlastitom izboru) da se i moj dečko ima s kim družit, da je dobra osoba i to je to... Jesam li prezahtjevna? Hm... Pusa svima! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jessica_sutta
Punokrvni član

Spol: 
Th!nk P!nk
|
 |
« Odgovor #11 : Veljača 01, 2008, 10:08:32 » |
|
Pravo prijateljstvo je sve . Kada ti zatreba savjet,prijatelj je uvijek tu,spreman te saslušati i pomoći ti ukoliko to može.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Think p!nk
|
|
|
Mazuth
Početnik
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 06, 2008, 20:28:02 » |
|
There are big ships and small ships,but the greatest one is FRIENDSHIP!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #13 : Travanj 06, 2008, 23:33:14 » |
|
Što je za vas prijateljstvo? Teško mi je definirati prijateljstvo u današnjem svijetu..
Jel se prijatelji ševe? Mislim da bi sad to učinila s nekim frendom! Jel vam kad došlo tako nešto, da se poševite s nekim od prijatelja ali ste se bojali kako će ostala okolina reagirati na to!? Jel bi to učinili ako nitko drugi nebi saznao!?
Gledano sa moje strane-jeste li ikada igdje vidjeli ili čuli da se NEPRIJATELJI ševe?Onda,mislim,prijatelji to,naravno,smiju.Jer su prijatelji. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nema kamiona do MAN-a
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #14 : Travanj 10, 2008, 23:05:15 » |
|
Daj,nemojte me zezat da nitko više nema o ovome neko svoje mišljenje?!Makar kakvo?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nema kamiona do MAN-a
|
|
|
|