antivirus je najvece smece koje sam ja ikada imao na kompicu..prvo, zauzima harda, drugo, stalno ti nesto blinka sastrane, i trece sto je meni najbitnije od svega je sto mi cupa i trosi radne memorije...dakle, jedno debelo NE od mene za antivirusne programe...
dakle, pitate se, kako onda se ja zastitim od tih sranja??jednostavno, znam od kud skidat....vec godinu i pol vrtim windows xp bez da sam ga resetirao, nisam imao nikakav antivirus, i sve radi savrseno...
ali, ako ijednog dana dodje do ikakvih sranja...radim BACKUP...backup, ili image od harda....i jednostavno, ako sam 13.2. napravio backup, 15.4 sam dobio virus, racunalo si vratim isti onako kakav je bio 13.2 , NIKAKAV VIRUS, nikakve PIZDARIJE..i to samo u 10 min !
a da sam imao antivirusni program, cupalo bi mi radne memorije, usporilo bi mi rad racunala i SVAKO MALO UPDATE antivirusnog programa,...to mi se nikako neisplati, a i nijedan antivirusni program nemoze sprijeciti SVAKI virus, tako i kad dobijete virus na racunalo, a niste radili backup, morate sve ponovo instalirat, vracat.itd.itd......sto jednostavno rezultira gubljenjem ZIVACA i sto je jos bitnije RADNE memorije
eto..

inace barret, skidaj preko torrenta !!!!!!!! dosada nikad s njima nisam imao problema....