|
Petrinjac
|
 |
« : Ožujak 11, 2008, 21:27:45 » |
|
Da li vam se to kad desilo. Ideš van, nisi ni naručio cugu a sve te curke i žene vuku za rukav, hoće te peljat doma. Jeste doživ'li kad, ha? Ja nisam, možda ipak neko je... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pedala83
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 12, 2008, 02:07:36 » |
|
ja jesam! bilo je to..... i onda sam birao izmedu tri naj komada u srednjoj! taman kad sam htio..... probudila me mama: "ponedjeljak je, zakasnit ces"!!!!!! haha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
RCA
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 12, 2008, 15:59:51 » |
|
Neću nikada zaboraviti ovo ljeto na moru. Došli mi u Makarsku rano ujutro, i svi se nabrijavamo kak će večeras biti ludnica... Ono cuganje, zajebavanje, neki opasan provod. I tak mi cugamo vani na plaži, tu prvu večer i upoznamo neke 2 curke kojima je to zadnja noc na ljetovanju. Cure lude, i kroz razgovor skužili da se nisu s nikim na moru. Tak se jedna počela navlačit, kao ajd samnom po cigarete do grada, bla bla. Reko ajd idem, ionako mi se malo protežu noge. I krenemo tako, a cura odmah hvata rukicu. Došli do grada, kupili pljuge i baš na glavnom trgu bio vatromet.. A mi se onak držimo za rukice.. A reko kaj sad neg ju poljubit.. I tak nakon nekog vremena, ona pita, kom je bliže do apartmana!? I što sam napravio, što misliš?!?
A što napravit, kad ti se ne ide doma, noć tek počinje, tek smo stigli na more, planirali ludi provod...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 12, 2008, 16:35:35 » |
|
Neću nikada zaboraviti ovo ljeto na moru. Došli mi u Makarsku rano ujutro, i svi se nabrijavamo kak će večeras biti ludnica... Ono cuganje, zajebavanje, neki opasan provod. I tak mi cugamo vani na plaži, tu prvu večer i upoznamo neke 2 curke kojima je to zadnja noc na ljetovanju. Cure lude, i kroz razgovor skužili da se nisu s nikim na moru. Tak se jedna počela navlačit, kao ajd samnom po cigarete do grada, bla bla. Reko ajd idem, ionako mi se malo protežu noge. I krenemo tako, a cura odmah hvata rukicu. Došli do grada, kupili pljuge i baš na glavnom trgu bio vatromet.. A mi se onak držimo za rukice.. A reko kaj sad neg ju poljubit.. I tak nakon nekog vremena, ona pita, kom je bliže do apartmana!? I što sam napravio, što misliš?!?
A što napravit, kad ti se ne ide doma, noć tek počinje, tek smo stigli na more, planirali ludi provod...
Mislim da si napravio muško!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 31, 2008, 22:31:54 » |
|
Dobro, jesi ti propustio fuk?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 31, 2008, 22:57:53 » |
|
Da! Kužiš ti munju... Jebga išlo mi se van 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puric
|
 |
« Odgovor #6 : Travanj 01, 2008, 01:30:41 » |
|
Da! Kužiš ti munju... Jebga išlo mi se van  zato ces se ove godine znati snac 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 01, 2008, 12:36:19 » |
|
Ma ti si sve kriv!!! Nisi mogo reć, daj budalo gubi se doma s ženom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puric
|
 |
« Odgovor #8 : Travanj 01, 2008, 15:01:21 » |
|
Ma ti si sve kriv!!! Nisi mogo reć, daj budalo gubi se doma s ženom  da , jos sam ti trebao drzat svijecu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #9 : Travanj 01, 2008, 21:36:15 » |
|
Ili ako ništa pičuvat malo, da ne pobjegne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #10 : Travanj 02, 2008, 21:49:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #11 : Travanj 03, 2008, 21:57:22 » |
|
Javila mi se neka ženska na jednoj social-networku stranici i napiše mi u poruci "Vlažan mi je klit. Hoćeš mi pokazat svoj kolac?" Šta na to odgovorit? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 03, 2008, 22:05:57 » |
|
'oću,pokazat ću ti ga,ali samo ako mi nakoliš paradajz na ljeto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #13 : Travanj 03, 2008, 22:12:23 » |
|
'oću,pokazat ću ti ga,ali samo ako mi nakoliš paradajz na ljeto.
Ja vama ozbiljno zborim. Još hoće na web-cam, a ja ni nemam web-cam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
slatka tajna