|
insomnia
|
 |
« : Studeni 25, 2007, 22:47:45 » |
|
evo zanima me Vaše mišljenje o sljedećoj stvari.. funkcioniraju li veze na daljinu.. jeste li imali iskustva s time? Naime, i sama sam trenutno u vezi na daljinu.. i zasad štima.. no, međutim, čula sam toliko negativnih iskustava ljudi po tom pitanju, da se trenutno pitam samo jedno-do kada??? Je li istina ono-daleko od očiju, daleko od srca.. i što je točno, po Vašem mišljenju razlog zbog kojeg takve veze obično propadaju?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #1 : Studeni 25, 2007, 23:10:44 » |
|
Im'o sam iskustva i ne vjerujem da je moguće. Iako u današnje doba globalizirane komunikacije (internet) nije problem svaki dan čuti i vidjeti voljenu osobu "u daljini", mislim da bitnije stvari (dodiri, miris,...) fale.
Kad se zaljubim u curu onda je hoću vidjeti što češće. Ljubav treba sazrijevati iz dana u dan a to je nemoguće ako se iz dana u dan pitaš kad ćeš napokon vidjeti curu/dečka.
Pre opširna je to tema a meni se spava. Nadam se da će kod tebe to ipak biti drukčije. Laku noć (a da, ti ne spavaš ; )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insomnia
|
 |
« Odgovor #2 : Studeni 25, 2007, 23:16:35 » |
|
Im'o sam iskustva i ne vjerujem da je moguće. Iako u današnje doba globalizirane komunikacije (internet) nije problem svaki dan čuti i vidjeti voljenu osobu "u daljini", mislim da bitnije stvari (dodiri, miris,...) fale.
Kad se zaljubim u curu onda je hoću vidjeti što češće. Ljubav treba sazrijevati iz dana u dan a to je nemoguće ako se iz dana u dan pitaš kad ćeš napokon vidjeti curu/dečka.
Pre opširna je to tema a meni se spava. Nadam se da će kod tebe to ipak biti drukčije. Laku noć (a da, ti ne spavaš ; )
eto, kad budeš odmornijij, možda budeš tako ljubazan, i podijeliš sa mnom malo detaljnije svoje iskustvo..  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
playboygirl
Početnik
|
 |
« Odgovor #3 : Prosinac 01, 2007, 21:05:53 » |
|
naravno da funkcioniraju
Stavi si link bloga u potpis
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2007, 21:08:28 Susjed »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Stana
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 02, 2008, 14:20:03 » |
|
naravno da funkcioniraju, pa i sam sam u jednoj... preko 700km udaljenosti... ide dok ide, a kada ne bude išlo neće ići i  dok je udaljenost velika puno više saznaješ o partneru i sl. jer jedino što imate su riječi... polako - polako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mila
Početnik
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 27, 2008, 14:12:01 » |
|
Ne prihvatam mišljenje da je jubav iz daljine moguća, makar ona iskrena. Ne varajte se uvijek ste tuđi , a ne njegovi.Mnoga su iskustva pokazala da je to kratkog vijeka, i ako traje nije za pričanje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #6 : Ožujak 31, 2008, 22:22:58 » |
|
Ovisi koliko ljubavi nam treba. Mislim da je nemoguće iskreno i bezgranično nekoga voljeti koga ne vidiš (skoro) svakodnevno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 04, 2008, 22:56:05 » |
|
Je se apsolutno slažem sa Petrinjcem.Moraš s nekim aktivno provoditi vrijeme bar tri do četiri puta tjedno da bi tu bilo ljubavi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #8 : Travanj 11, 2008, 22:05:40 » |
|
Ovo je fenomen šta se dešava u zadnje vrijeme putem interneta. Poznam toliko puno ljudi koji su se "zaljubili" u nekoga preko MSNa ili sličnih programa! Pa zar to može stvarno biti ljubav da nikad nisi vidio tu osobu sa kojom se dopisuješ ili čuješ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #9 : Travanj 11, 2008, 22:53:54 » |
|
Pitanje je što je to,je li ljubav,ili......tko zna što?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #10 : Travanj 11, 2008, 22:54:58 » |
|
Mislim da je to potreba a ne prava, istinita ljubav.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #11 : Travanj 12, 2008, 16:19:11 » |
|
To nije ljubav, to je zaljubljenost. Ne možeš nekog bezuvjetno voljeti a da se nisi s njim/njom poševio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 13, 2008, 10:10:50 » |
|
Ja vjerujem da možeš jer sam ja svoju ženu zavolio i prije nego što mi je dala....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #13 : Travanj 13, 2008, 10:28:25 » |
|
Ali koji će mi žena, ak si ne pašemo u krevetu. (Jel se ovo kom dogodilo, možda su to samo priče?  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #14 : Travanj 13, 2008, 21:40:25 » |
|
Ma,i to štima....jebi ga,puno se,fakat puno,stavki mora poklopit da bi dvoje ljudi živjeli zajedno bez većih trzavica.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|