forum.susjed.com
Kolovoz 29, 2008, 00:51:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: director Admin nam se vratio... wou-wo, jeeije.. znaj da ludi ritam prošao... wou-wo, jeeije... Smiley

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 »
  Ispis  
Autor Tema: Veze na daljinu-funkcioniraju li?  (Posjeta: 3592 )
insomnia
Mladi član
**

Spol: Ženski

Profil WWW
« : Studeni 25, 2007, 22:47:45 »

evo zanima me Vaše mišljenje o sljedećoj stvari.. funkcioniraju li veze na daljinu.. jeste li imali iskustva s time? Naime, i sama sam trenutno u vezi na daljinu.. i zasad štima.. no, međutim, čula sam toliko negativnih iskustava ljudi po tom pitanju, da se trenutno pitam samo jedno-do kada??? Je li istina ono-daleko od očiju, daleko od srca.. i što je točno, po Vašem mišljenju razlog zbog kojeg takve veze obično propadaju?
Evidentirano

Svatko bi trebao u nešto  vjerovati. Ja vjerujem da ću naručiti sljedeće piće.

http://insomniax.blog.hr
Petrinjac
Kuća slavnih

Spol: Muški

pusa

« Odgovor #1 : Studeni 25, 2007, 23:10:44 »

Im'o sam iskustva i ne vjerujem da je moguće. Iako u današnje doba globalizirane komunikacije (internet) nije problem svaki dan čuti i vidjeti voljenu osobu "u daljini", mislim da bitnije stvari (dodiri, miris,...) fale.

Kad se zaljubim u curu onda je hoću vidjeti što češće. Ljubav treba sazrijevati iz dana u dan a to je nemoguće ako se iz dana u dan pitaš kad ćeš napokon vidjeti curu/dečka.

Pre opširna je to tema a meni se spava. Nadam se da će kod tebe to ipak biti drukčije. Laku noć (a da, ti ne spavaš ; )
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
insomnia
Mladi član
**

Spol: Ženski

Profil WWW
« Odgovor #2 : Studeni 25, 2007, 23:16:35 »

Im'o sam iskustva i ne vjerujem da je moguće. Iako u današnje doba globalizirane komunikacije (internet) nije problem svaki dan čuti i vidjeti voljenu osobu "u daljini", mislim da bitnije stvari (dodiri, miris,...) fale.

Kad se zaljubim u curu onda je hoću vidjeti što češće. Ljubav treba sazrijevati iz dana u dan a to je nemoguće ako se iz dana u dan pitaš kad ćeš napokon vidjeti curu/dečka.

Pre opširna je to tema a meni se spava. Nadam se da će kod tebe to ipak biti drukčije. Laku noć (a da, ti ne spavaš ; )
eto, kad budeš odmornijij, možda budeš tako ljubazan, i podijeliš sa mnom malo detaljnije svoje iskustvo.. Wink)
Evidentirano

Svatko bi trebao u nešto  vjerovati. Ja vjerujem da ću naručiti sljedeće piće.

http://insomniax.blog.hr
playboygirl
Početnik
*

« Odgovor #3 : Prosinac 01, 2007, 21:05:53 »

naravno da funkcioniraju

Stavi si link bloga u potpis
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2007, 21:08:28 Susjed » Evidentirano

Stana
Punokrvni član

8510133 jebeno.pametan@gmail.com
Profil WWW
« Odgovor #4 : Ožujak 02, 2008, 14:20:03 »

naravno da funkcioniraju, pa i sam sam u jednoj...

preko 700km udaljenosti...

ide dok ide, a kada ne bude išlo neće ići i  wave

dok je udaljenost velika puno više saznaješ o partneru i sl. jer jedino što imate su riječi...

polako - polako
Evidentirano

mila
Početnik
*

« Odgovor #5 : Ožujak 27, 2008, 14:12:01 »

Ne prihvatam mišljenje da je jubav iz daljine moguća, makar ona iskrena.
Ne varajte se uvijek ste tuđi , a ne njegovi.Mnoga su iskustva pokazala da je to kratkog vijeka, i ako traje nije za pričanje.
Evidentirano
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #6 : Ožujak 31, 2008, 22:22:58 »

Ovisi koliko ljubavi nam treba. Mislim da je nemoguće iskreno i bezgranično nekoga voljeti koga ne vidiš (skoro) svakodnevno.
Evidentirano

"Zašto sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto ti nisi bar s' one strane šanka. 'Što sam ja uvijek ta jebena stranka, zašto srodna duša mora baš biti muška!"

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=291416783
stevo.trucker
Kuća slavnih

...joj što volim miris kamiona...

Profil Email
« Odgovor #7 : Travanj 04, 2008, 22:56:05 »

Je se apsolutno slažem sa Petrinjcem.Moraš s nekim aktivno provoditi vrijeme bar tri do četiri puta tjedno da bi tu bilo ljubavi.
Evidentirano

gas,gas(Severina)
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #8 : Travanj 11, 2008, 22:05:40 »

Ovo je fenomen šta se dešava u zadnje vrijeme putem interneta. Poznam toliko puno ljudi koji su se "zaljubili" u nekoga preko MSNa ili sličnih programa! Pa zar to može stvarno biti ljubav da nikad nisi vidio tu osobu sa kojom se dopisuješ ili čuješ?
Evidentirano

stevo.trucker
Kuća slavnih

Profil Email
« Odgovor #9 : Travanj 11, 2008, 22:53:54 »

Pitanje je što je to,je li ljubav,ili......tko zna što?!
Evidentirano

gas,gas(Severina)
Petrinjac
Kuća slavnih

pusa

« Odgovor #10 : Travanj 11, 2008, 22:54:58 »

Mislim da je to potreba a ne prava, istinita ljubav.
Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #11 : Travanj 12, 2008, 16:19:11 »

To nije ljubav, to je zaljubljenost. Ne možeš nekog bezuvjetno voljeti a da se nisi s njim/njom poševio.
Evidentirano

Ajd se regaj na forum! ... ovdje je Ekipa iz susjedstva Wink

Susjed.com | motaj | Cro-Xp.org
stevo.trucker
Kuća slavnih

Profil Email
« Odgovor #12 : Travanj 13, 2008, 10:10:50 »

Ja vjerujem da možeš jer sam ja svoju ženu zavolio i prije nego što mi je dala....
Evidentirano

gas,gas(Severina)
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #13 : Travanj 13, 2008, 10:28:25 »

Ali koji će mi žena, ak si ne pašemo u krevetu. (Jel se ovo kom dogodilo, možda su to samo priče?Smiley )
Evidentirano

Ajd se regaj na forum! ... ovdje je Ekipa iz susjedstva Wink

Susjed.com | motaj | Cro-Xp.org
stevo.trucker
Kuća slavnih

Profil Email
« Odgovor #14 : Travanj 13, 2008, 21:40:25 »

Ma,i to štima....jebi ga,puno se,fakat puno,stavki mora poklopit da bi dvoje ljudi živjeli zajedno bez većih trzavica.... headbang
Evidentirano

gas,gas(Severina)
Tags:
 Str: 1 2 3 »
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!