|
Stana
|
 |
« Odgovor #15 : Lipanj 05, 2008, 13:26:07 » |
|
- sve je moguće - oni koji nisu probali nemaju pravo pričati o tome - mogu samo nagađati - ali da je lako nije -
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
slatka tajna
|
 |
« Odgovor #16 : Lipanj 11, 2008, 21:02:53 » |
|
mislim da je moguce ako se radi o jakim osobama ,mada isto mislim da nije uopce lako ni jednostavno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo slozno .....
|
|
|
malaPlava
Početnik
|
 |
« Odgovor #17 : Lipanj 18, 2008, 14:07:36 » |
|
mislim da je moguce ako se radi o jakim osobama ,mada isto mislim da nije uopce lako ni jednostavno
sigurno nije lako jer znam iz osobnog iskustva...bila sam dvije godine u vezi na daljinu i uspijeli smo... nije bilo lako ali se isplatilo... sad zajedno živimo i super nam je... skupa smo sve skupa 6 godina... eto, moguće je, ali sve ovisi od osobe do osobe tako da... a da je lako i jednostavno baš i nije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #18 : Lipanj 18, 2008, 18:35:43 » |
|
Definitivno-da bi veza funkcionirala potrebno se je ZBLIŽITI,a to je jako teško na daljinu.Nisam li u pravu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #19 : Lipanj 18, 2008, 21:49:27 » |
|
Definitivno-da bi veza funkcionirala potrebno se je ZBLIŽITI,a to je jako teško na daljinu.Nisam li u pravu?
Jesi, potpuno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
malaPlava
Početnik
|
 |
« Odgovor #20 : Lipanj 19, 2008, 14:12:24 » |
|
upravu si... teško je l nije nemoguće i definitivno ovo nije tema u kojo se može generalizirati ljude jee ovisi o tome kakav je ko, ko u svemu općenito u životu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #21 : Lipanj 19, 2008, 14:22:07 » |
|
upravu si... teško je l nije nemoguće i definitivno ovo nije tema u kojo se može generalizirati ljude jee ovisi o tome kakav je ko, ko u svemu općenito u životu
A i tu si upravu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #22 : Lipanj 19, 2008, 23:46:14 » |
|
Jest.....za kvalitetnu vezu su prije svega potrebni učestali susreti uživo.To je moje mišljenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Petrinjac
|
 |
« Odgovor #23 : Lipanj 19, 2008, 23:51:04 » |
|
Jest.....za kvalitetnu vezu su prije svega potrebni učestali susreti uživo.To je moje mišljenje.
Iako ponavljam, slažem se Stevo sa tobom potpuno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #24 : Lipanj 19, 2008, 23:56:46 » |
|
Makar ,pogledaj ovo......naša veza tu,jel,na forumu-jer i to je veza na neki način-funkcionira iako nemamo manje više pojma tko je otkud.......hoću reći funkcionira na neviđeno,na daljinu i na kaj ja znam kaj sve.........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
Susjed
|
 |
« Odgovor #25 : Lipanj 20, 2008, 00:01:43 » |
|
Da ali to nije isto, mi se nisamo nikad ni upoznali... Isto kako sam ja na par drugih foruma, zato što dijelimo zajedničke interese. Ma mislim da je to jako teško.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
slatka tajna
|
 |
« Odgovor #26 : Lipanj 20, 2008, 08:49:07 » |
|
dobra je ova nasa veza bez ikakve veze funkcionise uglavnom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo slozno .....
|
|
|
|
stevo.trucker
|
 |
« Odgovor #27 : Lipanj 25, 2008, 19:44:44 » |
|
Ma gle......kad se skupi hrpa istomišljenika ovak ko mi tu onda to ide.Ovo je izvanredan način za druženje bez obzira na daljinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
gas,gas(Severina)
|
|
|
|
slatka tajna
|
 |
« Odgovor #28 : Lipanj 25, 2008, 22:15:18 » |
|
tako je stevo zivio govornik
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo slozno .....
|
|
|
|
ari3lla
|
 |
« Odgovor #29 : Srpanj 03, 2008, 18:05:05 » |
|
ne funkcionira, vezu mozes imati samo s nekim tko je dio tvog zivota, a ne s nekim kome taj zivot prepricavas...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...it's mind over matter... I don't mind -'cos you don't matter 
|
|
|
|