forum.susjed.com
Listopad 11, 2008, 07:57:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: vlč. Zlatko Sudac  (Posjeta: 1101 )
crobloger
Početnik
*

Profil WWW Email
« : Siječanj 21, 2008, 21:13:57 »

Prve informacije o Sudčevu filmu je u javnost pustio Drago Plečko:
- Dobar sam Zlatkov prijatelj i jako ga cijenim. Mislim da je pomogao mnogima, a i sam je imao upravo fantastična iskustva. Pogotovo se to odnosi na preživljavanje kliničke smrti koje mu se događalo spontano čak tridesetak puta! Jedini poznati čovjek na svijetu koji je dva puta bio klinički mrtav, Danion Brinkley iz Akrona u Ohiu, nakon oporavka je opisivao ‘druge svjetove’, ali i predvidio 122 događaja od kojih su se do sada neki zaista i dogodili, njih 96. Mislim da je kroz svoja iskustva Zlatko dobio neke uvide o kojima ne može lako komunicirati s osobama koje se time ne bave ili same nemaju bar nekakva iskustva. Radi se o ‘višim slojevima egzistencije’, nečemu za što ne postoji precizni vokabular. Sreo sam dvije osobe koje su ozdravile uz njegovu pomoć, jednu gospođu iz Zagreba koja je patila od karcinoma prsa i jednog gospodina koji je imao Parkinsonovu bolest koju ima još uvijek, ali su mu se simptomi povukli gotovo sasvim - rekao nam je Plečko.
Navodno bi premijera filma trebala biti za Uskrs, ali nakon što ga pogleda crkveni vrh na Kaptolu. Međutim, kako neslužbeno doznajemo, na Kaptolu se zasad ništa ne zna o tom filmu iako na blogu http://m-terra.blogspot.com ima nekih isječaka.

Evidentirano

crobloger
Tags: bjelovar-cro 
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!