forum.susjed.com
Kolovoz 28, 2008, 21:16:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: director Admin nam se vratio... wou-wo, jeeije.. znaj da ludi ritam prošao... wou-wo, jeeije... Smiley

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: ZARADA NA NETU IZ FOTELJE!  (Posjeta: 2688 )
s3pix
Početnik
*

« : Srpanj 09, 2007, 21:08:33 »

POZDRAV SVIM FORUMAŠIMA Smiley I ONIMA KOJI TO NISU Smiley

ZA POCETAK SRY NA VELIKIM SLOVIMA Smiley AL MORAM!
SORY ADMINI I MODOVI NEMOJTE OVAJ POST SMATRAT SPAMOM JER EVO NIJE!

EVO ZELIO BI VAS OVIM PUTOM OBAVIJESTIT O JEDNOM NACINU INTERNET ZARADE PREKO AGLOCO PROVIDERA!

O CEMU SE DAKLE RADI? I STO JE AGLOCO?

To je sistem koji spaja oglašavače i online prodavače na malo sa njihovim potencijalnim kupcima – korisnicima interneta.

Kako da ja zaradim?
Postanite član, downloadajte Viewbar™ i surfajte kao i do sada!
Viewbar™ će nadgledati vaše surfanje i prema tome prikazivati bitne reklame. Biti ćete plaćeni za svaki sat u kojem je Viewbar™ uključen dok surfate (u početku do pet sati mjesečno). Ali ovo nije jedini način da zaradite, jer ćete dobiti postotak za surfanje vaših prijatelja, koje pozovete da se pridruže AGLOCO preko vas. Neka se što više ljudi prijavi preko vas, jer ćete na taj način zaraditi vše.

Kako da pozovem prijatelje da se prijave u AGLOCO™?
Kada se uključite u AGLOCO™, primit ćete vas ID i vaš vlastiti link za pristupanje AGLOCO™. Vaši prijatelji samo trebaju pratiti taj link i preko njega se prijaviti. Tako ćete zaraditi više sa svakim prijateljem koga uputite. Čak ćete prikupiti profit za prijatelje vaših prijatelja, sve do petog nivoa.

AGLOCO je osnovan od strane 15 ljudi, uključujuci 8 Stanford MBA, koji imaju partnere na Sveučilištima kao što su Stanford, Michigan, itd. te kompanijama kao sto su IBM te Wikia.

Pa odakle novac dolazi?
AGLOCO™ zarađuje novac za svoje korisnike tako što prodaje reklame koje se prikazuju na Viewbar™, kroz različite podružne programe i redirekcije na tražilice.

Sličan sistem je već postojao 2000. godine, ali je doživio slom u dot-com krahu 2001. godine, zbog nezrelosti samog interneta te nedostatka modernih marketiških sistema. Bio je ispred svog vremena. Pored svega, ipak je isplatio vise od 100 milijuna $ svojim korisnicima.

Kako da se prijavim?
Sve što trebate učiniti, je da kliknete ovdje, upišete svoje podatke, skinete Viewbar™* te počnete surfati!
Viewbar™ će biti dostupan za download u veljači 2007. Svi AGLOCO™ članovi o tome će biti obavješteni e-mailom.

Kako to radi?
Osnivači AGLOCO™ su se ugledali na različite besplatne Internet servise, kao što su YouTube, MySpace, itd.

Oni nude svojim korisnicima određene povlastice (kao besplatno skidanje videa). Na taj način, ove stranice mogu prikupiti veliku količinu informacija o svojim korisnicima te njihovim navikama. Npr. YouTube vrijedi 1,65 milijardi $ upravo zbog svoje multi-milijunske korisničke baze podataka.

AGLOCO™ u potpunosti posjeduju njegovi korisnici (dionice će se prodavati na Londonskoj burzi) i vođen je od strane profesionalne grupe poduzetnika i menagera. AGLOCO™ vodi ovaj koncept čak dalje: Njegovi menageri nisu stvarno zaposleni u AGLOCO, već u manjim kompanijama koje puni AGLOCO sa 10% mjesečnih prihoda za utrošak odrzavanja AGLOCO-a u pogonu. Na ovaj način korisnici uvijek dobivaju: bilo da se prihodi povećaju ili da se vrijednost same kompanije poveća.

Kako AGLOCO™ stvara novac za svoje članove?
Svaki put kada koristite Viewbar™ da bi ste pretražili Internet, AGLOCO zaradi novac od strane pretraživača. Npr. Google placa u prosjeku 0.10$ za svako pretraživanje koje je povezno sa ovom tražilicom.

Viewbar™ prikazuje reklame koje su bazirane na stranicama koje vi posjećujete. Kada kliknete na reklamu i učinite kupovinu, AGLOCO prima napojnicu, koju prosljeđujemo na naše članove. Molim Vas da zapazite: Individualni članovi ne dobivaju nikakvu kompenziju za klikanje na reklamu u Viewbaru™.

Mnoge ozbiljne maloprodaje plaćaju provizije kada uputite kupca koji nešto kupuje. AGLOCO skuplja te provizije te prenosi ih na svoje članove. Npr. Amazon plaća 8.5% provizije većini webstranica koje upućuju kupce na ovu adresu te ima nekoliko ugovora na čak i veće postotke. Što je veća AGLOCO zajednica bolja provizija se može isposlovati za članove.

Brojne software kompanije plaćaju webstranicama zbog podsjećanja da skidaju nova softwerska izdanja (npr. Adobe’s Flash i Acrobat Reader software), te probne verzije novih programa. Članovi AGLOCO-a ne samo da dobivaju pristup najnovijem cool software-u, već su za to i plaćeni!

Mnogi online provideri usluga će gledati na AGLOCO zajednicu kao izvor novih i aktivnih korisnika za njihove usluge. Npr. eBay, Skype, i PayPal, između ostalih, svi plaćaju ljudima koji će za njih regrutirati nove aktivne korisnike za njihove usluge.

znaci ovo nije sranje kao tipa cashfiesta i osatli pay2surf programi nego ozbiljna kompanija kojoj su valsnici sami korisnici,kompanija je dobila preporuku od osnivaca youtubea i microsofta....

:s  ZA SVE ONE KOJI CE PROVATI ILI BAR VIDJETI O CEMU SE RADI EVO LINK ZA AKTIVACIJU

www.agloco.com/r/BBFW5684

SVE STO TREBATE JE ISPUNITI KVADRAT KOJI VAM SE POKAZE NA DESNOJ STRANI SA PODATCIMA I SLJEDITI UPUTE!

JOS JEDNOIM HVALA SVIMA I SRETNO :top:
Evidentirano
Madman
Početnik
*

Profil WWW Email
« Odgovor #1 : Srpanj 09, 2007, 23:01:00 »

Uf,svi bruje o tom aglocu.Koliko imas referala?A koliko dobijes po jednom?
Za neku malo bolju zaradu moras imati solidan broj referala.A i MALO se namucis za njih.

P.S.
Ako si vec kopirao tekst s neke druge stranice mogao si ispraviti neke greske,jer ti je tekst star kojih 5 mjeseci. Grin
Ima puno boljih internet poslova gdje ulozis malo manje vremena,a zarada je jako solidna.

Poz....
Evidentirano

Korisni linkovi:
Magic gold
Sve o autima-Exotic cars
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Spol: Muški

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #2 : Srpanj 10, 2007, 20:20:47 »

Bolje ti je onda da ne znaš što je adsense, jer taj agloco vrti upravo google oglase Wink
Evidentirano

Ajd se regaj na forum! ... ovdje je Ekipa iz susjedstva Wink

Susjed.com | motaj | Cro-Xp.org
Madman
Početnik
*

Profil WWW Email
« Odgovor #3 : Srpanj 11, 2007, 00:40:45 »

Pa ako agloco vrti oglase od adsensa i oglase od musterija(NIKE idr) onda oni vrte duplu zaradu.
Ne znam kako izgledaju oglasi na aglocu jer mi viewbar ne radi.ali vrijeme mi ide.. Wink

Poz...
Evidentirano

Korisni linkovi:
Magic gold
Sve o autima-Exotic cars
Opasny
Kuća slavnih

opasny je uvjek takav....

Profil WWW Email
« Odgovor #4 : Srpanj 12, 2007, 11:54:44 »

susjed to sam i ja skužio,kakva su to go*na
Evidentirano

stipe777
Gost
« Odgovor #5 : Kolovoz 19, 2007, 15:50:35 »

opasni nemoj tako
Evidentirano
Opasny
Kuća slavnih

opasny je uvjek takav....

Profil WWW Email
« Odgovor #6 : Rujan 11, 2007, 13:36:47 »

nisam ja opasni nego Opasny!

Shala
Evidentirano

TheBolesnik
Početnik
*

« Odgovor #7 : Siječanj 28, 2008, 19:28:36 »

možeš zaraditi bez ikakvih ulaganja- sistem se zove payment to click ili ti po naši plačanje po kliku-

prijaviš se oni ti šalju mail (svoje oglase) a ti dobiš plaćeno po pregledanom oglasu (naravno da ni ne pogledaš o čem se radi nego samo klikaš).

dobiš 1 cent po mailu- ja sam zaradio 10 dollara, kad su me isplatili odustao sam. to je samo za one koji se imaju vremena 20 min dnevno odvojiti za to.

evo stranice preko koje sam ja došao do toga:

http://klikzarada.890m.com
Evidentirano
josipvg
Početnik
*

« Odgovor #8 : Veljača 18, 2008, 19:15:56 »

prijavite se odicno je http://bux.to/?r=josipvg
Evidentirano
superstitious
Početnik
*

« Odgovor #9 : Veljača 27, 2008, 00:20:40 »

[url=http://bux.to/?r=superserious]http://bux.to/?r=superserious

http://www.easy.tc/register.php?r=larry_gold
http://www.masterbux.com/?r=benzed

P.S. ovo su najbolji PTC programi
Evidentirano
kurtisaa
Početnik
*

« Odgovor #10 : Travanj 02, 2008, 02:30:18 »

Evo malo i američke sheme...ima više oglasa za kliknit a ista je stvar

http://www.ubux.us/?r=kurtisaa

http://bux.to/?r=kurtisaa
Evidentirano
superstitious
Početnik
*

« Odgovor #11 : Travanj 02, 2008, 23:03:14 »

Ovaj je čini se ipak najbolji jer ima preko 40 oglasa. Na francuskom je, ali opcije su standardne, pa jezik nije prepreka ako ga ne znatehttp://maxbux.info/?r=mammouth
Evidentirano
Tags:
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!