forum.susjed.com
Rujan 08, 2008, 04:55:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Tagovi Prijava Registracija  
 Str: 1
  Ispis  
Autor Tema: Zlatko Sudac  (Posjeta: 9128 )
Mia
Punokrvni član

Spol: Ženski

« : Lipanj 10, 2007, 16:41:27 »

Zašto samo pjevači ili glumci?

Evidentirano
Opasny
Kuća slavnih

opasny je uvjek takav....

Profil WWW Email
« Odgovor #1 : Lipanj 10, 2007, 17:38:11 »

Ajmeee...svaka čast na ovom mia  Cheesy

Evidentirano

Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Spol: Muški

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #2 : Lipanj 10, 2007, 20:52:51 »

E fali ona slika njega, kad su ga prikazali kao metroseksualca, ne mogu nigdje naći Smiley
Evidentirano

Mia
Punokrvni član

« Odgovor #3 : Lipanj 24, 2007, 18:20:58 »

Ne znam na koju misliš!
Joj tak mi je simpa taj čovjek!

Evidentirano
Susjed
Administrator
Kuća slavnih

Spol: Muški

Vaš Internet Susjed

345357197 susjed@susjed.com
Profil WWW Email
« Odgovor #4 : Lipanj 25, 2007, 14:12:13 »

Ah evo našao sam.. Mislio sam na ovu sliku i ovaj tekst.

Metrovelečasni

ZAGREB - Jedan od najkarizmatičnijih i najmističnijih Hrvata, velečasni Zlatko Sudac ovih se dana pojavio s novim, modernijim i odvažnijim imidžem koji više podsjeća na rockera, nego na svećenika i stigmatika.

Naime, Sučevo tijelo umjesto stigmi, po kojima je postao poznat diljem domovine, u posljednje vrijeme krase pramenovi na njegovanoj kosi, kožna crna narukvica, srebrni glomazni rockerski prsten, ogrlica na kojoj visi srebrni privjesak i tamne sunčane naočale u posljednjem modnom trendu.

Svećenik neodoljivo podsjeća na poznatog rockera i gitarista Davea Navarra
Velečasni se takav početkom tjedna pojavio pred bolnicom Rebro, gdje je, mnogi nagađaju, bio u posjetu Ivici Račanu.

Svojom je pojavom neodoljivo podsjetio na poznatog američkog rockera Davea Navarra, nekadašnjeg gitarista bendova Jane’s Addiction i Red Hot Chili Peppers te bivšeg supruga starlete Carmen Electra, koji baš kao i Sudac već godinama njeguje dugu kosu i bradicu.

Naime, svojim novim žestokim imidžem velečasni se poznatom rockeru sada približio više nego ikada te baš kao i on odlično balansira između imidža žestokog rockera i njegovanog metroseksualca.

Zlatko Sudac ima 36 godina, a pozornost hrvatske javnosti na sebe je privukao 1999. godine kada je iz malog otočnog mjesta u Novalji stigla nevjerojatna vijest o mladom župniku kojemu je na čelu prokrvarila rana u obliku križa.

Ubrzo nakon toga Sudac postaje fenomen i jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji mogu na jednom mjestu okupiti više od deset tisuća Hrvata. Auru tajanstvenosti Sudac danas nosi na najbolji mogući način, no sada uz malo više stila.

Pa neka komentira tko želi. Smiley
Evidentirano

Mia
Punokrvni član

« Odgovor #5 : Lipanj 26, 2007, 20:04:52 »

Baš je super ovakav! Smiley

Kada sam bio dječak, nisam vjerovao u Boga. Bio sam kršten i odgojen tradicionalno. Išao sam u crkvu, ali sam odlazio prazan. Nisam imao Boga. Nisam Ga osjećao. I nisam vjerovao. Mislio sam da su sve to laži, da je to (vjera) utopija, da je to manipulacija. Imao sam karakter pobunjenika
Evidentirano
Tags: Zlatko Sudac 
 Str: 1
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!